Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A fost omul meciului!" Reacţii senzaţionale în Anglia după golul reuşit de Florin Andone cu Crystal Palace. Ce scriu britanicii

"A fost omul meciului!" Reacţii senzaţionale în Anglia după golul reuşit de Florin Andone cu Crystal Palace. Ce scriu britanicii

Premier League

Comentarii

Florin Andone a fost omul zilei pentru Brighton în victoria cu Crystal Palace, scor 3-1, asta deşi nu a fost titular. Trimis pe teren în minutul 35, în locul golgheterului Glenn Murray, internaţionalul român a intrat excelent în meci, iar în minutul 45+4 a înscris pentru 3-0, deşi echipa sa se afla în inferioritate.

Iar la finalul meciului au început să curgă elogiile la adresa românului, atât în publicaţiile din Albion, cât şi din partea colegilor săi.

Hughton: "A fost fantastic!"

Managerul Chris Hughton a vorbit la superlativ despre Florin Andone, care a reuşit al doilea gol în doar patru zile pentru echipa sa.



"Golul lui Andone a fost unul foarte, foarte special şi a demonstrat o dorinţă uriaşă din partea lui. Nu a renunţat la acea cursă, a pus o mare presiune, apoi a marcat. A fost un gol fantastic.

Florin a avut nevoie de ceva timp. El a venit accidentat, a avut probleme. Este apt de ceva timp şi îl felicit pentru că a profitat de şansa avută acum. S-a antrenat foarte bine şi asta l-a ajutat să aibă reuşitele din ultimele două meciuri"
, a declarat Hughton după meci.



Românul a fost remarcat şi de căpitanul echipei, fundaşul Lewis Dunk, care l-a considerat cel mai bun om de pe teren. "A trebuit să o facem (n.r. să câştige meciul) în cel mai greu mod cu putinţă. Ne-am demonstrat caracterul după eliminare şi cred că Florin Andone a fost cel mai bun jucător de pe teren în această seară", a spus Dunk.

Cei de la The Argus, publicaţie locală din Brighton, au văzut o prestaţie "fără greşeală" a lui Andone:  "Brighton l-a remarcat pe Andone după ce l-a terorizat pe Sergio Ramos într-un meci al lui Deportivo La Coruña împotriva lui Real. Acum, sperie de moarte fundaşii din elita Angliei. A fost o pacoste pentru Tomkins".

Afla mai multe despre: florin andonebrighton hove albiongol andonelaude andone 

viewscnt
Articole similare