Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost scos din echipă de patron şi abia acum a vorbit: ”S-a întâmplat înainte de meciul de la Sporting. N-a fost plăcut!”

A fost scos din echipă de patron şi abia acum a vorbit: ”S-a întâmplat înainte de meciul de la Sporting. N-a fost plăcut!”

Superliga

Comentarii

Ionuţ Balaur, fundaş la FC Voluntari, nu crede că Gigi Becali îi face echipa lui Nicolae Dică şi este de părere că cei doi doar se consultă în acest sens. Jucătorul de 29 de ani susţine că trăit o experienţă similară în perioada în care juca la FC Vaslui.

Balaur a fost sub contract cu FC Vaslui în perioada 2007 - 2014 şi spune că Adrian Porumboiu era genul de patron pe care-l are şi FCSB. Însă fundaşul lui FC Voluntari susţine că Porumboiu doar se consulta cu antrenorul în privinţa primului ”11”, lucru care crede că se întâmplă şi în relaţia Dică - Becali:

”Eu am jucat şi la Vaslui, unde domnul Porumboiu, nu neapărat că se băga peste echipă, eu cred că şi la Steaua domnul Becali se consultă cu Dică şi, împreună, vor să ia deciziile cele mai bune. Poate în timpul meciului domnul Becali vede anumite schimbări şi i se transmite să le facă, dar eu cred că cei doi se consultă pentru binele echipei”, a spus Ionuţ Balaur pentru Telekom Sport.

Fundaşul de 29 de ani spune că a fost victima unei astfel de intervenţii din partea patronului, înaintea unui meci cu Sporting Lisabona, în grupele Europa League, sezonul 2011-2012. Atunci, fusese anunţat că este titular, însă antrenorul şi-a schimbat decizia chiar înainte de meci. FC Vaslui a pierdut atunci partida cu 2-0.

Reporter: Ţi s-a întâmplat vreodată să zici ”fira-r să fie, Porumboiu m-a schimbat!”?
Balaur: Da! Am trecut printr-o experienţă de genul chiar la Sporting Lisabona. Erau două ore înainte de meci, trebuia să intru titular şi mi s-a transmis că nu mai joc. N-a fost plăcut, e normal”

Afla mai multe despre: ionut balaurfc voluntarifc vasluifcsbliga 1adrian porumboiugigi becali 

viewscnt
Articole similare