Experiențe împreună.
You are here:

A furat 400 de kg de cocaină şi a fost executat de mafie. Un fotbalist olandez, victima unui asasinat teribil

A furat 400 de kg de cocaină şi a fost executat de mafie. Un fotbalist olandez, victima unui asasinat teribil
Comentarii

După anunţul asasinării fotbalistului olandez Kelvin Maynard s-a aflat acum şi posibilul motiv care i-ar fi determinat pe ucigaşi să recurgă la acest gest.

Astfel, se pare că jucătorul decedat la doar 32 de ani ar fi devenit o ţintă pentru cei care l-au omorât după ce ar fi furat nu mai puţin de 400 de kilograme de cocaină de la nişte traficanţi de droguri. Aceştia s-au răzbunat şi l-au urmărit pe Maynard pe străzile din Amsterdam.

Jucătorul care evolua în liga a cincea olandeză era în maşina sa atunci când doi bărbaţi au deschis focul asupra sa. Fotbalistul a încercat să scape şi a accelerat însă autoturismul său s-a izbit de o staţie de pompieri. A fost declarat mort după ce medicii au încercat în zadar să îl resusciteze.

De-a lungul carierei sale, Kelvin a jucat în Anglia pentru Burton Albion, dar şi în Belgia, la Antwerp sau în Portugalia la Olhanense. 

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe