Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A greşit din nou Gigi Becali? ”În momentul ăsta dă mai multe goluri decât a dat în toată viaţa lui”. Panduru atrage atenţia asupra unui fotbalist renegat de FCSB

A greşit din nou Gigi Becali? ”În momentul ăsta dă mai multe goluri decât a dat în toată viaţa lui”. Panduru atrage atenţia asupra unui fotbalist renegat de FCSB

Farul Constanța

Comentarii

Gabriel Iancu este noul golgheter al Ligii 1. Fotbalistul are 7 goluri în actuala stagiune, iar în partida cu Gaz Metan a reuşit ”o dublă”.

Crescut de Steaua, Gabriel Iancu a ajuns la FCSB în 2013, dar gruparea roş-albastră a renunţat la el definitiv în 2016. A mers în Turcia, apoi a jucat un sezon la Viitorul Constanţa. După experienţa din Polonia nu a convins nici la Voluntari, nici la Călăraşi.

Hagi l-a adus la Viitorul şi l-a reinventat. Un detaliu subliniat clar şi de expertul Telekom Sport, Basarab Panduru:

”Iancu joacă vârf de atac în momentul de faţă. Este Iancu mai bun decât Keşeru, Andone sau Puşcaş? Eventual decât Ţucudean? Eu cred că nu, dar cred că trebuie să vedem altfel. Iancu în cele 9 etape este unul dintre jucătorii care au impresionant în acest start de campionat şi continuă forma bună de la Călăraşi. În momentul ăsta dă mai multe goluri decât a dat în viaţa lui. Să-l lăsăm să joace, dar este un jucător la care trebuie să ne uităm atent. Dă nişte goluri cu o lejeritate mai puţin obişnuită pentru campionatul nostru” a declarat Basarab Panduru la Minutul 91, cu Dan Udrea. 

”În momentul ăsta joacă bine, e lucid în faţa porţii, iar golul pe care îl marchează astăzi arată că are o clasă peste ce avem noi în campionat. Găseşte soluţii uşor, face multe lucruri bune pe teren” a mai adăugat expertul Telekom Sport.

Gică Hagi: ”Lui Iancu i-a trecut supărarea pe noi. E bine că a venit la Viitorul!”

”Meritul e al lui. Orice tânăr trece prin momente în care e puţin mai rebel. El are controlul asupra oricărui lucru. Fotbal ştia, ştie şi acum. E un fotbalist bun. I-a trecut supărarea aia pe care o avea pe noi şi sunt fericit că a venit la echipa noastră” a declarat şi Gică Hagi după Viitorul - Gaz Metan 4-1.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: gigi becaligabriel iancu 

viewscnt
Articole similare