Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A încasat prima pentru evitarea retrogradării după ce s-a anulat sezonul în Olanda? Reacţia antrenorului lui Den Haag

A încasat prima pentru evitarea retrogradării după ce s-a anulat sezonul în Olanda? Reacţia antrenorului lui Den Haag

Campionate

Comentarii

Antrenorul echipei de fotbal ADO Den Haag, englezul Alan Pardew, a negat că va obţine o primă după ce echipa sa a evitat retrogradarea în urma anulării sezonului în campionatul Olandei, în contextul pandemiei de coronavirus, scrie BBC.

Pardew a calificat drept "prostii" informaţiile potrivit cărora va încasa o primă de 100.000 de lire sterline pentru că a menţinut echipa în primul eşalon.

Sezonul 2019-2020 din campionatul Olandei a fost anulat vineri. Când mai erau opt etape, formaţia lui Pardew era într-o situaţie foarte grea, la 7 puncte de primul loc deasupra zonei retrogradării.

"Dacă oficial aveam dreptul la o primă, nu aş dori niciodată să o primesc", a declarat tehnicianul într-un comunicat al grupării din Haga. "În perioada aceasta dificilă, aş restitui orice primă clubului, ce ar găsi cu siguranţă o destinaţie potrivită pentru ea", a adăugat englezul.



Pardew a venit în decembrie la această formaţie, care a jucat opt meciuri sub conducerea sa, obţinând o singură victorie, înainte de oprirea campionatului pe 12 martie. Contractul lui Pardew cu Den Haag expiră în luna iunie.

Printre jucătorii lui Den Haag este şi românul Tudor Băluţă, împrumutat în iarnă de la echipa engleză Brighton.

Afla mai multe despre: ado den haagprimacoronavirus 

viewscnt
Articole similare