Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A început Derby de România. Gnohere răspuns direct pentru Rednic: "Nu-mi cer scuze! N-am greşit eu cu nimic!"

A început Derby de România. Gnohere răspuns direct pentru Rednic: "Nu-mi cer scuze! N-am greşit eu cu nimic!"

FCSB

Comentarii

Duelul dintre Mircea Rednic şi Harlem Gnohere îşi mai desfăşoara un episod, chiar înaintea marelui meci de duminică seară de pe Arena Naţională.

Mircea Rednic este cel care l-a adus pe Harlem Gnohere la Dinamo, dar relaţia dintre cei doi s-a stricat odată ce "bizonul" a renunţat la agentul său, Luana Rednic şi a negociat singur cu Gigi Becali transferul la FCSB, astfel fata lui Mircea Rednic a pierdut un comision de 10 mii de euro. Antrenorul lui Dinamo a spus ce trebuie să facă atacantul.

"El trebuie să vină la mine să dea mâna. Să-şi ceară scuze pentru că eu niciodată n-am vorbit. Vorbesc de calităţile lui. Niicodată n-am vorbit rău pentru că e într-adevăr un atacant care îţi înscrie din orice poziţie. Pe mine m-a deranjat lipsa de respect faţă de mine şi familia mea", a spus Mircea Rednic acum câteva zile.

Gnohere nu doar că nu va da curs solicitării lui Rednic, dar le-a spus colegilor în vestiar că vede lucrurile din cu totul altă perspectivă: "Eu să-mi cer scuze lui n-am de ce, fiindcă n-am greşit cu nimic. Dacă cineva trebuie să-şi ceară scuze, atunci acela este chiar el, Mircea Rednic".

Conform statisticii, nu va fi pentru prima dată când Gnohere şi Rednic se vor afla faţă în faţă la un meci de fotbal. Primul şi singurul lor duel datează de acum aproape 6 ani. În decembrie 2012, Rednic era "principal" la Standard Liege, iar francezul se afla în lotul lui Charleroi. În meciul câştigat atunci de St. Liege, scor 6-1, Gnohere a bifat ultimele 15 minute.

 

Afla mai multe despre: fcsbdinamognoheremircea rednicscandalproblemereplicadecizieanunt 

viewscnt
Articole similare