Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A început să plângă în faţa "Regelui" | Un jucător al Viitorului n-a jucat de 6 luni, mai stă până în septembrie, dar a semnat prelungirea!

A început să plângă în faţa "Regelui" | Un jucător al Viitorului n-a jucat de 6 luni, mai stă până în septembrie, dar a semnat prelungirea!

Farul Constanța

Comentarii

Adus în iunie 2016 din Cipru, de la Doxa Katokopias, lui Dani Lopez i-a expirat contractul în urmă cu 4 zile. Aflat într-o situaţie disperată, mijlocaşul a avut o discuţie cu Hagi despre viitorul său.

"A existat o discuţie şi Gică a zis să-l ajutăm, să-i întindem o mână de ajutor, să nu-l lăsăm aşa. I-am prelungit contractul pentru încă un an, cu posibilitatea de prelungire pe încă două sezoane. Am decis să-l sprijinim chiar dacă e accidentat de luni bune şi va mai dura până să apară pe teren. Sperăm ca prin septembrie să revină. L-am ajutat, aşa cum am făcut şi cu Casap imediat după ce-a suferit acea accidentare urâtă. Viitorul îşi respectă jucătorii care trec prin momente delicate", a comentat Zoli Iasko, directorul sportiv al clubului pentru Gazetă. 

În vacanţa de iarnă s-a dus la munte, a schiat, încălcând regulamentul de ordine interioară al echipei. Atunci a suferit o ruptură musculară, iar la reunire nu a spus nimic despre problemele pe care le avea. Intervenţia chirurgicală a avut loc în februarie, iar de atunci spaniolul n-a pus piciorul pe minge. Revenirea e programată în septembrie-octombrie.

Afla mai multe despre: viitorulcontractprelungiredani lopez 

viewscnt
Articole similare