Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A jucat la FC Naţional şi la Steaua, iar acum pregăteşte viitorul lui Dinamo! VIDEO EXCLUSIV | Surpriza de la centrul de copii şi juniori al "câinilor"

A jucat la FC Naţional şi la Steaua, iar acum pregăteşte viitorul lui Dinamo! VIDEO EXCLUSIV | Surpriza de la centrul de copii şi juniori al "câinilor"

Fotbal intern

Comentarii

Boris Keca este unul din cei mai cunoscuţi străini care au trecut prin Liga 1, după ce a petrecut aproape un deceniu pe prima scenă a fotbalului Românesc, între 1999 şi 2008. Fundaşul ajungea în România la FC Naţional, într-o perioadă în care echipa din Cotroceni se lupta pentru trofee şi reprezenta o prezenţă constantă în cupele europene.

A lucrat cu Cosmin Olăroiu sau Walter Zenga şi ulterior a mai evoluat pentru FC Braşov, Steaua, Pandurii, FC Argeş sau Concordia Chiajna.

A rămas în România, iar începând de anul trecut lucrează ca antrenor în cadrul centrului de copii şi juniori al lui Dinamo. Boris a preluat grupa 2008 a "câinilor" şi speră ca acesta să fie doar primul pas din cariera sa de antrenor.

În vărstă de 40 de ani, Keca a acceptat să vorbească pentru Telekom Sport despre planurile sale.



Pentru Keca urmează o perioadă extrem de importantă: toată luna februarie e dedicată selecţiilor la Dinamo, iar bosniacul speră să gâsească noi talente pentru clubul roş-alb.

"Am ales să încep de la 0 cum se spune. Eu consider că cel mai bine, dacă vrei să ajungi un antrenor bun şi mare trebuie să începi cu paşi mici. Dinamo este un club foarte mare, unde sunt copii destul de buni. Aici e o Academie foarte bună. Aici pot să fac şi eu începutul meu  cariera. Condiţii sunt destul de bune.

Derby-urile sunt destul de încrâncenate, cum sunt şi la echipele mari. Părinţii şi copiii au de mici aşa ambiţie între ei şi sunt dueluri destul de tari. Pe viitor mi-aş dori să antrenez seniorii normal şi o echipă din Liga 1.

Ca şi vis este să antrenez undeva în străinătate, normal, în Spania, în Italia. Ăsta este un vis, dar planul meu este să antrenez seniorii, în România dacă se poate
", spune Boris Keca pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: boris kecafc dinamokeca antrenor la copii si juniori 

viewscnt
Articole similare