Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A jucat pentru Steaua Bucureşti şi FCSB şi ştie cine are dreptate în conflictul dintre CSA şi Gigi Becali: "Nu poate fi altundeva decât acolo"

A jucat pentru Steaua Bucureşti şi FCSB şi ştie cine are dreptate în conflictul dintre CSA şi Gigi Becali: "Nu poate fi altundeva decât acolo"

FCSB

Comentarii

Fostul fundaş al Stelei Bucureşti şi FCSB, George Ogăraru (40 de ani), susţine că echipa de tradiţie este cea care joacă pe stadionul din Ghencea şi care poartă emblema tradiţională.

George Ogăraru, despre Steaua Bucureşti: "Pot decide pentru mine locul pe care îl numesc acasă"

După ce a crescut la grupele Stelei Bucureşti şi a evoluat şi pentru echipa lui Gigi Becali, FCSB, George Ogăraru a ales pe cine susţine, într-un interviu acordat Narcisraducan.ro

Narcis Răducan: "Ai o poziţie publică în ceea ce priveşte conflictul CSA-FCSB sau eviţi subiectul?"

George Ogăraru: "Spuneam mai devreme că am început fotbalul la Steaua, în 88’. Fără acea mică întrerupere cauzată de Revoluţia din Decembrie 89’ am făcut tot junioratul la zi, până în 98, când am debutat la echipa mare într-o echipă antrenata de Emerich Ienei, avându-i colegi, printre alţii, pe Lăcătus, Belodedici şi Ilie Dumitrescu…

I-am avut drept conducători pe Generalul Oţelea, apoi Ion Alecsandrescu, Marcel Puşcaş, Viorel Păunescu şi, spre final, pe George Becali.

În tot acest timp am jucat şi m-am antrenat doar în Ghencea.

Pentru mine Steaua nu poate fi altundeva decât în Ghencea. Nu pot avea o altă reprezentare a siglei decât cea de care m-am îndrăgostit în copilărie şi pe care am purtat-o pe tricou mai târziu.

Eu nu sunt instanţă ca să mă pot poziţiona public în ceea ce priveşte un conflict de acest gen, însă pot decide pentru mine locul pe care îl numesc acasă.

Nu mă feresc de acest subiect, deşi este unul foarte delicat. Încerc să fiu corect şi echilibrat. Mai cred că, în acest moment, Steaua este ca floarea aceea crescută prin asfalt care aduce aminte de un lan frumos de maci peste care s-a turnat. Suporterii echipei tot udă asfaltul de câţiva ani în speranţa că totul va fi ca înainte.

Dacă cei responsabili nu vor aduce specialişti care să între cu pickhammer-ul, să aducă pământ proaspat şi sămânţă bună, nu văd cum ar putea culege roade bogate…"

De-a lungul carierei, George Ogăraru a jucat în 12 meciuri pentru naţionala României şi a evoluat la: Steaua Bucureşti, CSM Reşiţa, FCSB, Oţelul, Ajax şi FC Sion.


 

Afla mai multe despre: george ogararusteauafcsb 

viewscnt
Articole similare