Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A luat decizia finală. Ei sunt cei 3 jucători pe care Florentino Perez vrea să-i transfere în iarnă la Real Madrid

A luat decizia finală. Ei sunt cei 3 jucători pe care Florentino Perez vrea să-i transfere în iarnă la Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Cotidianul ABC dezvăluie în ediţia sa de astăzi care sunt principalele ţinte ale lui Florentino Perez pentru perioada de iarnă. Preşedintele ”albilor” simte că echipa sa are nevoie de întăriri şi, conform sursei citate, va efectua trei mutări în perioada de transferuri din ianuarie.

Primul pe lista Realului este fundaşul Mario Hermoso. Jucător crescut de gruparea blanco, Hermoso joacă la Espanyol, ocupanta locului 2 în campionat. Real Madrid are o opţiune preferenţială asupra fotbalistului, pentru care ar trebui să scoată din vistierie doar 15 milioane de euro. Conform cotidianului ABC, Mario Hermoso este fundaşul cu cele mai multe dueluri unu contra unu câştigate în Spania, în acest sezon. El ar urma să întărească defensiva Realului, mai ales că cel de-al patrulea fundaş din lotul campioanei Europei, Jesus Vallejo este mai mult accidentat decât valid.

A doua lovitură pe care o pregăteşte Perez este o surpriză. Oficialii blanco au pus ochii pe Suso, fotbalistul lui AC Milan, care ar fi fost deja oferit prin intermediari grupării blanco. Spaniolul l-ar costa pe Florentino undeva la 50 de milioane de euro. ABC scrie însă că prioritatea Realului pentru linia mediană ar fi de fapt James Rodriguez, columbianul pe care Perez pare dispus să-l repatrieze în iarnă. El joacă la Bayern Munchen sub formă de împrumut, dar este nemulţumit în Germania. ”Suso va deveni o variantă doar dacă James nu se poate întoarce” mai scrie sursa citată.

Adevărata lovitură a iernii este însă alta. ABC crede că Florentino Perez îl va transfera pe Mauro Icardi de la Inter Milano. Convins fiind că ofensiva Realului are nevoie de un ”boost” după ce l-a pierdut pe Cristiano Ronaldo, Florentino vrea un marcator adevărat. Mai ales în condiţiile în care Benzema şi Bale au marcat împreună doar 7 goluri în acest start de sezon. Icardi ar urma să o coste pe Real Madrid undeva la 100 de milioane de euro, dar asta pentru că Icardi tergisversează încă prelungirea acordului cu gruparea italiană. 

La Real Madrid ar putea ajunge şi fundaşul stânga de la Villarreal, Alfonso Pedraza, internaţional sub 21 ani în naţionala Spaniei. Acesta a început ca mijlocaş stânga, dar în utlima vreme este folosit tot mai mult ca fundaş stânga şi ar putea fi cumpărat ca o alternativă în locul Marcelo.

Afla mai multe despre: real madridflorentino pereztransferurimario hermososusojames rodriguezmauro icardi 

viewscnt
Articole similare