Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A luat titlul şi vrea să plece de la FCSB: ”Sunt mulţi ochi care privesc”

A luat titlul şi vrea să plece de la FCSB: ”Sunt mulţi ochi care privesc”

FCSB

Comentarii

Un jucător important în angrenajul FCSB-ului vrea să plece de la echipa cu care a devenit campion al României la finalul acestui sezon

FCSB a câştigat titlul în România, iar printre jucătorii care au dus greul acestui sezon se numără şi Siyabonga Ngezana.

Sud-africanul a fost om de bază în centrul defensivei, acolo unde a făcut pereche fie cu Joyskim Dawa, fie cu Vlad Chiricheş.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Totuşi, în ciuda faptului că a fost avut o stagiune extrem de reuşită la FCSB şi a luat campionatul în România, Ngezana vrea să plece de la echipa bucureşteană.

Abia a venit şi deja vrea să plece de la FCSB

Concret, visul său cel mare este să ajungă la o echipă dintr-un campionat de top din vestul Europei.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

”Sigur că nu m-am dus în România ca să rămân aici. Am propriile mele obiective, ca jucător. Într-o zi, vreau să ajung într-unul dintre cele top cinci campionate din Europa. Asta îmi doresc. 

Partea bună în România şi în campionatele din partea asta a Europei e că sunt mulţi ochi care te privesc, că există multe oportunităţi. Deocamdată încerc să muncesc din greu”, a declarat Ngezana, la Metro FM.

Cotat la 1,3 milioane de euro, Siyabonga Ngezana a ajuns la FCSB la începutul acestui sezon, de la Kaizer Chiefs, pentru suma de 600.000 de euro. A jucat 31 de meciuri în toate competiţiile şi a livrat un gol şi o pasă decisivă.

Afla mai multe despre: fcsbsiyabonga ngezanasuperliga 

viewscnt
Articole similare