Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A murit în închisoare, la doar 24 de ani! Cine este Petre Peniţă, jucătorul care în 2014 era aproape de naţionala U21 a României

A murit în închisoare, la doar 24 de ani! Cine este Petre Peniţă, jucătorul care în 2014 era aproape de naţionala U21 a României

Fotbal intern

Comentarii

Fostul fotbalist Petre Ion Peniţă a decedat la doar 24 de ani, aflat în detenţie după ce primise o condamnare la cinci ani de închisoare într-un dosar de trafic de minori, anunţă Gazeta Sporturilor.

Conform sursei citate, cauza decesului a fost un cancer la colon.

Considerat în urmă cu câţiva ani unul din cei mai talentaţi jucători ai judeţului Călăraşi, Peniţă s-a aflat în 2014 în vederile lotului U21 al României, fiind selecţionat de Mihai Teja într-un lot lărgit pentru un stagiu de pregătire în vederea preliminariilor EURO 2017. La acea acţiune au luat parte, printre alţii, şi Andrei Ivan (pe atunci la Craiova), Adrian Himcinschi, Bela Fejer, Ovidiu Bic sau Andrei Radu.

Ionuţ Radu evolua la acea dată la Modelu, iar de-a lungul carierei mai jucase în Liga a IV-a, la echipe din Călăraşi precum Avântul Dor Mărunt sau Dunărea Ciocăneşti.



Peniţă a ajuns după gratii în 2016 după ce a fost condamnat de Tribunalul Călăraşi la cinci ani de închisoare cu executare. A fost închis iniţial în penitenciarul Rahova, fiind ulterior mutat la Poarta Albă.

Afla mai multe despre: petre penitacancer colon 

viewscnt
Articole similare