Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A pierdut 230.000 de euro din cauza insolvenţelor din Superligă: ”Sunt bine” / ”Ar trebui să facă un meci şi să-ţi dea încasările”

A pierdut 230.000 de euro din cauza insolvenţelor din Superligă: ”Sunt bine” / ”Ar trebui să facă un meci şi să-ţi dea încasările”

Fotbal

Comentarii

Ovidiu Herea, dezvăluiri după retragerea din fotbal. A pierdut 230.000 de euro din cauza insolvenţelor din Superligă!

Herea, dezvăluiri după retragerea din fotbal

Ovidiu Herea, fostul fotbalist al Rapidului, este revoltat de probleme financiare prezente în Superliga României. Fostul atacant a trait pe pielea lui insolvenţa şi a dezvăluit că a ieşit pe minus cu mulţi bani.

Ovidiu Herea: Nu înţeleg niciun club care are probleme financiare. Eu am trecut prin două insolvenţe şi am pierdut ceva bani. La Rapid - 180.000 de euro, la Pandurii - vreo 50.000 de euro. Sunt bine da.

Mihai Stoica: Ar trebui să facă un meci Rapid - Pandurii pentru tine, să-ţi dea încasările, dar tot nu ajunge.

Ovidiu Herea: Şi totuşi au trecut ceva ani de când s-au întâmplat aceste lucruri şi nu se găseşte nicio soluţie pentru a rezolva aceste probleme. Încă văd cluburi cu probleme financiare, jucători care suferă şi nu înţeleg cum nu se poate găsi o soluţie”.

UTA a întârziat salariile 3 săptămâni 

UTA a întârziat salariile 3 săptămâni şi jucătorii „au făcut o mică revoltă”. Alexandru Meszar, patronul celor de la UTA Arad, a recunoscut faptul că jucătorii echipei sale „au făcut o mică revoltă”, deoarece a întârziat salariile trei săptămâni.

Omul de afaceri susţine că întârzierea salariilor a fost cauzată şi de faptul că UTA a jucat în deplasare meciurile considerate „acasă”, în ultima perioadă, deoarece pe arena „Francisc Neuman” s-au demarat lucrări pentru schimbarea gazonului.

”Am descoperit un jucător!”. Noul pariu al lui Mihai Stoica | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: ovidiu hereamm stoicapandurii targiu jiurapidinsolventa 

viewscnt
Articole similare