Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A pierdut Mircea Rednic vestiarul la Dinamo? Florentin Petre a oferit răspunsul EXCLUSIV

A pierdut Mircea Rednic vestiarul la Dinamo? Florentin Petre a oferit răspunsul EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Dinamo va încheia anul pe penultimul loc în Liga 1, iar Florin Petre a vorbit despre ultimele evenimente care s-au petrecut la club.

Dinamo se află într-o perioadă neagră din istoria clubului. ”Câinii” se află pe loc retrogradabil, iar evoluţiile din prima parte a campionatului nu au dat deloc speranţe că echipa ar avea şanse să se salveze de la retrogradare. Mai mult decât atât, clubul este în continuare măcinat de probleme financiare şi îi este aproape imposibil să facă transferuri pe bani mulţi. 

Clubul l-a adus pe Mircea Rednic pentru a o salva pe Dinamo, dar ”Puriul” nu a reuşit să redreseze echipa. În locul lui a fost adus Flavius Stoican, care este la a treia ”descălecare” în Ştefan cel Mare.

Unul dintre jucătorii emblematici ai lui Dinamo, Florentin Petre, a vorbit despre ultimele evenimente de la Dinamo. El a susţinut că atunci când lucrurile nu merg bine, antrenorul pleacă primul.

”Nu ştiu ce conflicte au avut acolo, dar undeva, ceva nu a mers!”

”Nu ştiu ce conflicte au avut acolo, dar undeva, ceva nu a mers. Este greu să antrenezi 25 de jucători, pentru că sunt caractere diferite. Este greu să îi mulţumeşti pe toţi, pentru că joacă 11, plus încă 5 rezerve.

Probabil ca antrenor mai greşeşti şi tu, pentru că se întâmplă. Dar cum îl fac pe ăla pe care nu l-am băgat să joace în meciul următor? Sau cum îi spui omului să nu joace deloc 2-3 meciuri?

Dacă s-au întâmplat lucrurile astea, cu siguranţă este foarte greu. Plus rezultatele. Au avut un meci câştigat din 11 cu Mircea Rednic. Normal, cine pleacă primul? Pleacă antrenorul. Eu am jucători care mă sună şi acum, după 4 ani de zile, să îmi mulţumească pentru cât i-am ajutat atunci.

Un antrenor nu trebuie să se bazeze numai pe ce face acolo. Dacă vrei să îţi dea randament sută la sută un jucător de fotbal, cucereşte-l şi îţi va da şi fără bani. Jucătorii pe care i-am antrenat la Brăila, după ce la 6 se închidea restaurantul şi ne trimiteau caserolele la hotel cu mâncare puţină, îngheţată, rece, se strângeau şi mâncau acolo într-o cameră, de multe ori făceam şi eu lucrul ăsta.

În momentul în care antrenorul este cu grupul, existând o disciplină şi respect extraordinar între antrenori şi jucători, nu ai cum să nu îţi dea randament”, a spus Florentin Petre, în exclusivitate, pentru TelekomSport. 

Afla mai multe despre: dinamo-rednic-florentin petre 

viewscnt
Articole similare