Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A plecat de la Al-Faisaly şi a preferat să se întoarcă în fotbalul românesc! Antrenorul care a semnat pe 3 ani cu FC Botoşani

A plecat de la Al-Faisaly şi a preferat să se întoarcă în fotbalul românesc! Antrenorul care a semnat pe 3 ani cu FC Botoşani

FC Botoșani

Comentarii

Antrenorul Alin Bordeanu, responsabil cu pregătirea portarilor, a semnat un angajament valabil pe trei ani cu FC Botoşani, urmând a face parte din noua conducere tehnică a echipei.

În vârstă de 38 de ani, Alin Bordeanu, care  a mai ocupat în trecut această funcţie îl va înlocui pe Mihai Şteţca, al cărui contract cu FC Botoşani a expirat, oficialii clubului exprimându-şi dorinţa de a aduce un alt antrenor.

Liber de contact după despărţirea de saudiţii de la Al-Faisaly, echipă care a terminat în prima divizie din Arabia Saudită pe locul 6, Alin Bordeanu a acceptat fără reţinere propunerea oficialilor FC Botoşani.

„Sunt fericit ca m-am reîntors. Îmi propun să fac lucrurile cât mai profesionist şi să ajut portarii să fie la un nivel cât mai înalt. Ca obiectiv îmi doresc să avem o clasare cât mai bună în Liga 1 şi un parcurs cât mai lung în Cupa României. Am semnat pe trei ani şi vreau să-mi duc contractul la bun sfârşit. Perioada de la Al-Faisaly a fost una benefică pentru mine, una în care profesional m-am dezvoltat foarte mult. Am avut propunere de a prelungi acolo dar am simţit nevoia să revin acasă şi mă bucur că am făcut-o”, a declarat Alin Bordeanu.

Afla mai multe despre: botosani 

viewscnt
Articole similare