Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A plecat de la PSG şi a revenit la Barca! Laporta l-a convins să semneze

A plecat de la PSG şi a revenit la Barca! Laporta l-a convins să semneze

FC Barcelona

Comentarii

Kays-Ruiz Atil (18 ani) va reveni la Barcelona, liber de contract, după ce s-a despărţit de PSG. "Wonderkid-ul" crescut în La Masia revine la clubul unde s-a format.

Răzbunarea Barcelonei după cazul Neymar. Fotbalistul de la PSG, gratis pe Camp Nou

După ce a plecat din celebra academie a Barcelonei în 2016, Kays-Ruiz Atil, unul dintre cei mai talentaţi puşti din La Masia, se va întoarce la Barcelona. Nu s-a înţeles cu PSG în ceea ce priveşte prelungirea contractului scadent în această vară, iar Barcelona a profitat de situaţie şi l-a readus.

Atil se va întoarce liber de contract şi va juca pentru Barcelona B, iar apoi dacă va etala calităţi foarte bune şi prestaţiile sale vor fi la înălţime va face pasul către echipa mare a catalanilor.

La cei 18 ani ai săi, Kays Ruiz-Atil a bifat 7 meciuri la prioma echipă a lui PSG. El a crescut la FC Gerland, apoi s-a transferat la Lyon, de unde a fost rapid reperat de Barcelona. PSG l-a convins în 2016, însă la şase ani distanţă, francezul de 18 ani revine la Barca, anunţă jurnalistul Fabrizio Romano.

În 2017, PSG a plătit clauza de reziliere a contractului lui Neymar cu Barcelona şi l-a transferat pe brazilian, în schimbul a 222 de milioane de euro. Mai mult, în următorii ani, în 2019 şi 2020, Neymar s-a folosit în mai multe rânduri de Barcelona pentru a obţine o prelungire de contract pe Parc de Princes, pe un salariu mai mare.

Afla mai multe despre: kays-ruiz atilpsgbarcelonatransfergratis 

viewscnt
Articole similare