Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A refuzat să antreneze Ajax pentru ea şi rămâne în Bucureşti! "Locuiesc în România şi ea înseamnă mult pentru mine"

A refuzat să antreneze Ajax pentru ea şi rămâne în Bucureşti! "Locuiesc în România şi ea înseamnă mult pentru mine"galerie foto
Comentarii

Marele fotbalist olandez Rafael van der Vaart (40 de ani), retras în 2018, a refuzat recent o ofertă impresionantă din partea clubului Ajax. Batavul a transmis că rămâne în Bucureşti pentru partenera sa, Estavana Polman (31 de ani), handbalistă la Rapid.

Ajax l-a ofertat să vină antrenor, dar a refuzat pentru a rămâne cu logodnica în Bucureşti

Fostul fotbalist al lui Ajax, Hamburg, Real Madrid sau Tottenham locuieşte în Bucureşti de aproximativ un an. După ce s-a retras de pe terenul de joc, Rafael van der Vaart a urmat-o pe Estavana Polman la Esbjerg, echipa de unde handbalista a ajuns la Rapid. 

Legătura dintre cei doi este strânsă, iar batavul a recunoscut că a refuzat-o recent pe Ajax

Oficialii multiplei campioane din Eredivisie i-au transmis oferta de a deveni antrenor secund, în stafful lui Maurice Steijn, iar după o lungă perioadă de gândire a refuzat. 

"Am fost întrebat de Stejin (n.r. - antrenorul principal al lui Ajax) şi de asemenea de Jan van Halst (managerul general). 

M-am gândit mult timp. După cum ştiţi, locuiesc în România. (n.r. - Estavana Polman ) înseamnă mult pentru mine. 

Recunosc că am fost mişcat, dar m-am gândit <<Nu, nu o face>>", a declarat Rafael van der Vaart pentru NOS, citat de Voetbalzone.nl. 

Componenta naţionalei Olandei, Estavana Polman, şi Rafael van der Vaart formează un cuplu din august 2016, iar de-a lungul carierei rapidista a mai jucat la: Team Esbjerg, Nykobing, AAC Arnhem, VOC Amsterdam şi Sonderjske.

În mai, Rafael van der Vaart l-a propus pe un alt român antrenor la Ajax

Pentru Van der Vaart ar fi fost şansa carierei în antrenorat, după ce a mai fost secund la Esbjerg, între 2021 şi 2022. 

Rafael van der Vaart a vorbit la SportCast cu Sile după ce s-a mutat în Bucureşti

Fostul mare mijlocaş a vorbit despre momente decisive din cariera sa, despre numele mari din fotbalul mondial alături de care a jucat, dar şi despre foştii săi colegi români, Chivu şi Lobonţ.

"Chivu a jucat fantastic la Ajax pentru doi sau trei ani, apoi a ajuns la Roma pentru 18 milioane de euro. Era o sumă mare la vremea aceea, dar Chivu era mult mai valoros decât Harry Maguire, de exemplu, sau alţi fundaşi care valorează acum 90-100 de milioane" , a declarat fostul fotbalist olandez la SportCast cu Sile, în mai. 

 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: estavana polmanrafael van der vaartvan der vaart ajaxrapid bucuresti handbal 

viewscnt
Articole similare