Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A reuşit o dublă, dar e supărat. Luis Suarez, după Celta - Barça 2-2: "De ce nu câştigăm în deplasare? Întrebaţi antrenorul!"

A reuşit o dublă, dar e supărat. Luis Suarez, după Celta - Barça 2-2: "De ce nu câştigăm în deplasare? Întrebaţi antrenorul!"

FC Barcelona

Comentarii

Luis Suarez (33 de ani) a vorbit la finalul partidei Celta - Barcelona 2-2 şi s-a declarat "extrem de frustrat". Atacantul a trimis o săgeată către antrenorul Quique Setien. Catalanii au pierdut două puncte în deplasarea de pe Balaidos, după ce au condus de două ori.

Barcelona a făcut doar egal cu Celta Vigo, 2-2 pe Balaidos, într-o deplasarea ce se aştepta a fi una grea pentru catalani. Totuşi, Messi, Suarez & Co. au dominat partida şi au condus de două ori, însă n-au reuşit să plece cu toate punctele înapoi în Barcelona.

La finalul partidei, Luis Suarez a trimis o săgeată către antrenorul Quique Setien şi a spus că este frustrat pentru că acum Real Madrid are ocazia să se distanţeze în fruntea LaLiga: "Sunt extrem de frustrat, acum suntem condamnaţi să batem în fiecare meci şi să aşteptăm ca Real să facă paşi greşiţi. Pierdem puncte importante în deplasare ceea ce nu se întâmpla în sezoanele trecute. Trebuie să-l întrebaţi pe antrenor de ce se întâmplă asta. El trebuie să analizeze.

Eu sunt fericit că am ajutat echipa, dar trist şi furios pentru că am cedat victoria", a declarat Luis Suarez după meci.



Luis Suarez a reuşi o dublă pe Balaidos, în minutele 20 şi 67, dar reuşitele sale au fost anulate de golurile lui Smolov şi Iago Aspas. Celta - Barcelona s-a terminat 2-2, iar catalanii au urcat provizoriu în fruntea LaLiga, cu un punct peste rivala Real Madrid, care are, însă, un meci mai puţin. Unul uşor, în deplasare cu ultima clasată, Espanyol.

Afla mai multe despre: luis suarezbarcelonalaliga 

viewscnt
Articole similare