Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A revenit în Liga I după un an şi jumătate! Fotbalistul care a jucat luni seară primul meci pentru noua sa echipă

A revenit în Liga I după un an şi jumătate! Fotbalistul care a jucat luni seară primul meci pentru noua sa echipă

FC Voluntari

Comentarii

Gabi Iancu a fost introdus de Cristiano Bergodi în ultimele 13 minute ale meciului pierdut de echipa sa, FC Voluntari, la Craiova. A fost debutul mijlocaşului pentru ilfoveni la mai bien de trei luni distanţă de la anunţarea transferului său.

Gabi Iancu juca ultimul meci în Liga I în mai 2017, atunci când marca golul care o făcea campioană pe Viitorul. După o aventură în Polonia, Gabi Iancu a venit să o salveze de la retrogradare pe FC Voluntari. La Craiova, fotbalistul de 24 de ani l-a înlocuit pe marcatorul golului echipei sale, Gadze. 

"Nu ştiu dacă este corect acest rezultat, dar de acum încolo trebuie să fim atenţi la fiecare meci, dacă avem posibilitatea să înscriem, să marcăm, pentru că avem foarte multe şanse. Din punctul meu de vedere am practicat un fotbal bun. Şi dacă vom continua la fel, avem şanse de a ne salva" a declarat fostul campion cu FCSB şi Viitorul. 

Venirea lui Gabi Iancu la Voluntari a fost anunţată la sfârşitul lunii august. Din cauza unor accidentări, fotbalistul a debutat abia acum în tricoul Voluntariului. 

Afla mai multe despre: gabriel iancufc voluntariviitorul 

viewscnt
Articole similare