Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A revenit Premier League! Thriller în Newcastle - West Ham. În minutul 75, scorul era 1-3. Incredibil cât s-a terminat

A revenit Premier League! Thriller în Newcastle - West Ham. În minutul 75, scorul era 1-3. Incredibil cât s-a terminat

Premier League

Comentarii

A fost un adevărat thriller marcă înregistrată Premier League. Newcastle - West Ham a deschis cum nu se poate mai spectaculos etapa cu numărul 30 din campionatul Angliei.

Newcastle a întors spectaculos meciul cu West Ham

Newcastle United a învins-o, pe teren propriu, pe West Ham, cu scorul de 4-3, într-un meci din etapa a 30-a a campionatului Angliei, în care a revenit de la 1-3.

Newcastle a deschis scorul prin Isak, în minutuul 6, din penalty. West Ham a egalat şi a înscris apoi încă două goluri: Antonio ’21, Kudus ‘45+9, Bowen 47.

În ultima parte a jocului, Newcastle a reuşit însă să înscrie încă de trei ori, prin Isak ’77 (penalty) şi Barnes ’83, ’90, astfel că s-a impus cu 4-3. În minutul 90+4, de la gazde a fost eliminat Gordon.

În urma acestui rezultat, Newcastle a urcat pe locul 8, cu 43 de puncte, în timp ce West Ham rămâne pe locul 7, cu 44 de puncte.

Partidele Bournemouth – Everton, Chelsea – Burnley, Nottingham Forest – Crystal Palace, Sheffield United – Fulham, Tottenham – Luton, Aston Villa – Wolverhampton şi Brentford – Manchester United au loc tot sâmbătă, 30 martie.

Meciurile Liverpool – Brighton şi Manchester City – Arsenal se vor diisputa duminică, 31 martie.

Afla mai multe despre: premier leaguenewcastlewest ham 

viewscnt
Articole similare