Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A semnat cu Rapid! Contractul până în 2024, confirmat oficial | BREAKING NEWS

A semnat cu Rapid! Contractul până în 2024, confirmat oficial | BREAKING NEWS

Rapid

Comentarii

Rapid a făcut prima mutare, confirmată oficial, după transferul lui Rareş Ilie (19 ani) la Nice, în schimbul a cinci milioane de euro. Alexandru Albu, mijlocaşul Rapidului, a semnat prelungirea contractului cu echipa din Giuleşti şi a semnat un contract până în 2024.

Alexandru Albu, mijlocaşul Rapidului, şi-a prelungit contractul cu giuleştenii până în 2024. Fotbalistul a confirmat că a semnat noul contract şi "e totul în regulă". Este prima mutare, confirmată oficial, după ce l-a vândut pe Rareş Ilie, care a semnat cu francezii de la Nice.

A semnat cu Rapid! Contractul până în 2024, confirmat oficial | BREAKING NEWS

În conturile clubului Rapid au intrat aproximativ cinci milioane de euro în schimbul serviciilor lui Rareş Ilie, transferat la Nice, în Ligue 1. Până să-i aducă înlocuitor, Rapid l-a convins pe Alexandru Albu şă-şi prelungească actuala înţelegere. Mijlocaşul Rapidului a confirmat oficial că şi-a prelungit contractul cu Rapid până în 2024.

Este prima mutare, confirmată oficial, făcută de Rapid după ce s-a despărţit de Rareş Ilie, puştiul pe care Lucien Favre l-a dorit la Nice, pe Coasta de Azur.

Rapid l-a transferat pe Alexandru Albu de la Concordia Chiajna în sezonul 2021/2022, în schimbul a 150.000 de euro. "Da, am semnat pe încă două sezoane cu Rapid. A durat ceva cu actele, dar acum e totul în regulă", a spus Alexandru Albu, conform site-ului playsport.ro.

Alexandru Albu a fost căutat de cluburi cu oferte, însă Rapidul nu a fost de acord să-l cedeze, sumele oferite în schimbul său fiind considerate prea mici: "Am avut câteva oferte, dar totul la nivelul de discuţii. Oficialii clubului nu au fost de acord cu sumele, pentru că sunt prea mici", a mai spus Albu, potrivit sursei citate.

Sezonul trecut, Alexandru Albu a fost unul dintre golgheterii Rapidului, cu şapte goluri marcate şi două pase decisive trecute în cont, în 36 de meciuri jucate în toate competiţiile. În actuala stagiune, Albu a fost titular şi integralist în singurul meci jucat deocamdată de Rapid, înfrângera cu CFR Cluj (0-1).

  • 1,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Albu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: rapidmutarecontractalexandru albuoficial 

viewscnt
Articole similare