Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A semnat, dar nu a apucat să joace nici măcar 1 minut! Unde a ajuns Ziggy Gordon, fundaşul transferat de Rednic la Dinamo

A semnat, dar nu a apucat să joace nici măcar 1 minut! Unde a ajuns Ziggy Gordon, fundaşul transferat de Rednic la Dinamo

Dinamo București

Comentarii

Ziggy Gordon, fundaşul scoţian pe care Mircea Rednic l-a transferat la Dinamo nu a mai ajuns în România, deşi semnase cu gruparea ”alb roşie”.

Născut la Glasgow, pe 23 aprilie 1993, Ziggy Gordon a evoluat în sezonul trecut pentru Hamilton, în prima ligă a campionatului scoţian. Şi a făcut-o în 41 de partide, reuşind să marcheze două goluri în toate competiţiile. Hamilton, Partick Thistle (Scoţia), Jagiellonia şi Pogon Siedlce (Polonia) sunt echipele la care a evoluat Ziggy Gordon în carieră.

Pe această listă ar fi trebuit să urmeze Dinamo Bucureşti, formaţie cu care ajunsese la un acord şi semnase. Doar că plecarea lui Mircea Rednic a ”rupt” contractul dintre fundaşul scoţian şi gruparea patronată de Ionuţ Negoiţă. Victimă colaterală, Gordon s-a văzut nevoie să-şi caute o altă echipă.

Iar BBC anunţă că a şi găsit-o: a semnat în calitate de jucător liber de contract cu Central Coast Mariners, din Australia. Apoi şi-a motivat decizia: ”A fost alegerea cea mai bună. Vreau să încerc experienţe noi şi antrenorul Alen Stajcic m-a convins imediat că Mariners este cea mai bună opţiune pentru mine. Cred că voi face parte dintr-un proiect în care simt că pot face diferenţa” a explicat Gordon.

Noul său antrenor este de acord, ba chiar are doar cuvinte de laudă pentru scoţian: ”Are experienţă şi va fi un exemplu pentru mai tinerii noştri jucători. Cred că Ziggy ne va ajuta să urcăm în treptele performanţei” a mărturisit şi Stajcic. 

Afla mai multe despre: ziggy gordon 

viewscnt
Articole similare