Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A semnat pe 4 ani". Transfer la Barcelona! Fotbalistul a făcut deja vizita medicală

"A semnat pe 4 ani". Transfer la Barcelona! Fotbalistul a făcut deja vizita medicală

FC Barcelona

Comentarii

Franck Kessie (25 de ani) a semnat cu Barcelona un contract pe patru şi ani şi se va alătura echipei de pe Camp Nou la vară, liber de contract de la AC Milan. Barcelona şi Franck Kessie au un acord de mai mult timp, după negocieri între reprezentanţii catalani şi agenţii fotbalistului ivorian.

"A semnat pe 4 ani". Transfer la Barcelona! Fotbalistul a făcut deja vizita medicală

Barcelona s-a specializat în transferuri de jucători liberi de contract, având în vedere că are probleme financiare. După ce i-a luat, vara trecută, pe Aguero, Eric Garcia sau Depay, în iarnă pe Aubameyang sau Dani Alves, acum catalanii s-au înţeles cu încă un fotbalist.

Este vorba despre Franck Kessie, jucătorul lui AC Milan, care nu şi-a mai prelungit acordul cu gruparea italiană. Jurnalistul Fabrizio Romano a anunţat că Franck Kessie a semnat deja contractul cu Barcelona, valabil pe patru sezoane.

Mai mult, Franck Kessie a făcut deja vizita medicală cu Barcelona şi se va alătura lotului condus de Xavi în vară, liber de contract. În ceea ce priveşte banii, mijlocaşul ivorian comparat cu Yaya Toure va încasa anual 6,5 milioane de euro plus bonusuri.

Franck Kessie a jucat 30 de meciuri în toate competiţiile acestui sezon pentru AC Milan, timp în care a marcat de şase ori şi a livrat o pasă de gol.

  • 45 de milioane de euro este cota a lui Franck Kessie în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: franck kessietransferbarcelonacontract 

viewscnt
Articole similare