Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A sosit rezultatul testului de COVID-19 a fotbalistului de la Poli Iaşi, în ziua în care Liga 1 a fost cutremurată! "S-a simţit rău" ULTIMA ORĂ

A sosit rezultatul testului de COVID-19 a fotbalistului de la Poli Iaşi, în ziua în care Liga 1 a fost cutremurată! "S-a simţit rău" ULTIMA ORĂ

CSM Poli Iași

Comentarii

Mircea Rednic a anulat antrenamentul de vineri al celor de la Poli Iaşi, după ce unul dintre fotbalişti s-a simţit rău, iar conducătorii clubului din Copou s-au temut de un posibil caz de coronavirus.

UPDATE | Poli Iaşi a anunţat că fotbalistul care a prezentat simptome specifice infectării cu noul coronavirus e în afara oricărui pericol. 

Rezultatul testului este negativ. Totuşi, preventiv, toţi jucătorii moldovenilor vor fi testaţi, înainte de partida cu Academica Clinceni. 


Ciprian Paraschiv, preşedintele lui Poli Iaşi, a explicat pentru Telekom Sport ce s-a întâmplat şi a anunţat că momentan se aşteaptă rezultatul testului pentru fotbalistul respectiv.

"În cursul după-amiezii jucătorul s-a simţit rău şi preventiv am preferat să nu se mai vadă toţi băieţii şi să-i facem testul jucătorului, dar încă aşteptăm rezultatele. Probabil că într-o oră sau două ar trebui să ne sosească. Nu avea rost să facem pentru întreaga echipă, pentru că noi de-abia am făcut, unii jucători au făcut chiar în ziua meciului cu Dinamo.
 
Practic, următorul termen ar fi vinerea viitoare, dar dacă jucătorul, Doamne fereşte, va fi pozitiv, atunci va trebui să testăm toţi jucătorii şi să vedem", a declarat Paraschiv la Telekom Sport. 

În mod normal, Poli Iaşi joacă împotriva celor de la Viitorul, luni, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1. 

Afla mai multe despre: poli iasiciprian paraschiv 

viewscnt
Articole similare