Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A trecut ca acceleratul pe lângă el”. Faza din Elveţia - România 2-2 care îl dă de gol pe Radu Drăguşin, fundaşul momentului în fotbalul european | EXCLUSIV

”A trecut ca acceleratul pe lângă el”. Faza din Elveţia - România 2-2 care îl dă de gol pe Radu Drăguşin, fundaşul momentului în fotbalul european | EXCLUSIV

Stranieri

Comentarii

Radu Drăguşin (21 de ani) este unul dintre cei mai în formă fundaşi centrali din vestul Europei, dar şi unul dintre cei mai promiţători, având în vedere vârsta sa. Totuşi, există şi anumite semne de întrebare ce planează în jurul său.

Radu Drăguşin este tricolorul momentului. Fundaşul central al celor de la Genoa trece prin cea mai bună perioadă a carierei sale, iar echipele mari ale Europei se înghesuie să îi obţină semnătura.

Recent, s-a scris despre faptul că Radu Drăguşin este urmărit de mai multe formaţii din Italia şi Anglia, precum AC Milan, Inter, AS Roma, Newcastle, Arsenal, Tottenham şi Brighton.

Iar cei de la Genoa, unde Drăguşin este titular incontestabil, ba chiar şi integralist în cele 12 runde scurse din Serie A până acum, cere 30 de milioane de euro în schimbul jucătorului de 21 de ani.

Drăguşin, pus la zid. Un atacant elveţian i-a venit de hac şi ”a trecut ca acceleratul” pe lângă fundaşul român

Dar există şi anumite semne de întrebare cu privire la apărătorul român, iar jurnalistul Cristi Costache a povestit o fază dintr-un meci când care Radu Drăguşin a avut anumite deficienţe în joc.

Conform acestuia, respectiva fază s-a petrecut la remiza dintre Elveţia şi România (2-2), când fundaşul român a fost depăşit cu foarte mare uşurinţă la viteză de atacantul elveţian Zeki Amdouni.

În vârstă de 22 de ani, Amdouni este legitimat în Premier League, la Burnley. Este şi golgheterul grupei I în preliminarii, cu şase goluri marcate.

”Drăguşin e bun, dar ţin minte o fază, nu ştiu de ce mi-a rămas în minte, din meciul cu Elvetia. Era o acţiune pe partea stângă, partea lor dreaptă de atac, când Drăguşin era un metru în faţa lui Amdouni şi în câteva secunde, elveţianul l-a depăşit şi avea 5 metri avans.

A trecut ca acceleratul pe lângă el. La momentul ăla nici nu auzisem de el (n.r. Amdouni). Nici acum nu ştiu unde joacă, dar e tânăr şi e golgheterul grupei”, a declarat Cristi Costache, la Orange Sport.

Radu Drăguşin va avea şansa să-şi ia revanşa în faţa lui Zeki Amdouni în returul dintre România şi Elveţia, de pe Arena Naţională, programat marţi, 21 noiembrie, de la ora 21:45, în ultimul meci din preliminarii.

Radu Drăguşin este cotat la 10 milioane de euro, conform specialiştilor de la Transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: radu dragusinstranieriromaniaechipa nationalagenoaserie a 

viewscnt
Articole similare