Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A trecut de la FCSB la CFR Cluj şi anunţă: "Suntem favoriţi. Celelalte nu prea au câştigat titlul"

A trecut de la FCSB la CFR Cluj şi anunţă: "Suntem favoriţi. Celelalte nu prea au câştigat titlul"

FCSB

Comentarii

Cristian Manea şi Bogdan Vătăjelu au analizat lupta pentru titlul Ligii 1, după meciul direct dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj.

Cristi Manea şi Bogdan Vătăjelu, despre lupta la titlul Ligii 1

CFR Cluj a remizat, duminică seară, în deplasare, scor 0-0, cu Universitatea Craiova, în etapa a XXX-a, ultima a sezonului regular al Ligii 1. Clujenii încheie sezonul regulat pe locul doi în clasament, iar oltenii termină pe poziţia a treia. Meciul din Oltenia a fost subiectul mai multor faze controversate, iar Cristi Balaj a susţinut că actuala campioană trebuia să primească o lovitură de pedeapsă.

După ce a trecut şi pe la FCSB, CFR-istul Cristian Manea a anunţat că echipa la care joacă e favorită pentru a cucerit încă un titlu: "Dacă vom juca aşa, va fi greu să ne dea gol cineva. CFR e principala favorită la titlu, pentru că asta arată precedentul. Avem trei titluri la rând şi zic că noi suntem favoriţii. Noi avem un avantaj, noi am câştigat campionatul în anii trecuţi. Celelalte nu prea. Trebuie să arătăm că suntem echipa campioană şi să avem atitudine", a anunţat fundaşul dreapta de la CFR Cluj. 

Vătăjelu: "Sperăm să fie un play-off corect"

"Sunt şanse, sigur! Patru puncte... Dacă ar fi două victorii în meciul direct, orice se poate întâmpla. Sperăm să fie un play-off corect, dar întotdeauna vor exista suspiciuni asupra unor meciuri şi sper să nu fie. Va trebui să câştigăm la un moment dat şi meciurile cu ei, pentru că altfel nu ai cum să te apropii de ei", a declarat fundaşul lateral de la Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: cristian maneabogdan vatajelufcsbcfr clujuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare