Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A venit, dar nu e bun de joc. Gigi Becali a plătit bani grei pe jucător, însă nu poate conta pe el: ”Are nevoie de puţin timp”

A venit, dar nu e bun de joc. Gigi Becali a plătit bani grei pe jucător, însă nu poate conta pe el: ”Are nevoie de puţin timp”

FCSB

Comentarii

Antrenorul FCSB-ului, Elias Charalambous (42 de ani) a prefaţat duelul cu U Craiova 1948 şi a vorbit despre absenţele pe care le va avea la partida de la Târgu Jiu.

FCSB îşi va începe şi ea aventura în noul sezon din Superligă, cu un lot puţin schimbat faţă de aşteptări. Ca de fiecare dată, titlul este obiectivul declarat.

A venit, dar nu e bun de joc. Gigi Becali a plătit bani grei pe jucător, însă nu poate conta pe el: ”Are nevoie de puţin timp”

În conferinţa de presă premergătoare meciului cu U Craiova 1948, antrenorul vicecampioanei, Elias Charalambous, a confirmat că Siyabonga Ngezana, Andrea Compagno şi Octavian Popescu sunt absenţi.

Fundaşul sud-african mai are nevoie de timp pentru a ajunge la o formă fizică optim, atacantul italian nu are drept de joc împotriva fostei sale echipe, în timp ce mijlocaşul român este suspendat.

”Suntem motivaţi, jucătorii sunt motivaţi să înceapă campionatul şi cred că am făcut un presezon bun. Jucătorii au muncit mult şi abia aşteaptă să joace primul meci mâine. 

În comparaţie cu sezonul trecut, am adus câţiva jucători noi. Nu am făcut multe transferuri, majoritatea fotbaliştilor sunt cei de anul trecut. Iar acest lucru este important pentru mine, faptul că toţi jucătorii importanţi au rămas la echipă. 

Am efectuat câteva transferuri pentru a creşte nivelul echipei şi pentru a ajuta echipa să-şi îndeplinească obiectivul din acest sezon. Mâine întâlnim o echipă bună. Sezonul trecut s-a luptat până la final pentru accederea în cupele europene. Va fi dificil pentru noi. 

Jucătorii sunt pregătiţi. Nu pot să vă spun primul 11, dar fotbaliştii noi sunt importanţi pentru noi. Ngezana are nevoie de puţin timp, pentru că vine după o perioadă în care nu a jucat, astfel că nu va evolua în meciul de mâine. Uşor, uşor va fi de nivelul echipei.

Compagno este foarte important pentru noi. A făcut un sezon foarte bun, a marcat multe goluri, dar nu va juca mâine. O echipă nu stă într-un singur jucător şi sunt sigur că cine îi va lua locul, o va face foarte bine. Astea sunt regulile, asta-i fotbalul şi trebuie să mergem mai departe.

Vrem ca mâine să câştigăm, să luăm toate cele 3 puncte, pentru a începe campionatul cu dreptul. Nu este vremea să vorbim despre aducerea de noi jucători, sunt fericit cu cei pe care îi am acum. Jucătorii noi sunt pregătiţi să joace, am văzut-o în presezon, s-au pregătit bine”, a declarat Charalambous.

Debutul FCSB-ului în Superligă, în compania formaţiei U Craiova 1948, la Târgu Jiu, are loc duminică, de la ora 21:30, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: fcsbelias charalamboustransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare