Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie în prima fază controversată a Superligii! Ce a remarcat specialistul pe reluări, în Rapid - Sepsi: "Regulamentar" | VIDEO

Răsturnare de situaţie în prima fază controversată a Superligii! Ce a remarcat specialistul pe reluări, în Rapid - Sepsi: "Regulamentar" | VIDEO

Rapid

Comentarii

Fostul arbitru Cristi Balaj, actualul preşedinte al lui CFR Cluj, a judecat prima fază controversată a Superligii, care s-a petrecut în Rapid - Sepsi, 0-0, în prima etapă.

Faza controversată din Rapid - Sepsi a fost analizată şi de Cristi Balaj

Rapid Bucureşti a încheiat la egalitate vineri, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia Sepsi OSK, în prima etapă a Superligii.

După ocazii de ambele părţi, cu o dominare din partea gazdelor antrenate de Cristiano Bergodi, oaspeţii din Sfântu Gheorghe s-au bucurat pentru scurt timp. 

Marius Ştefănescu a reuşit să înscrie în minutul 65, când l-a depăşit pe Braun, însă golul a fost anulat de arbitru, după consultarea VAR, pentru o poziţie de ofsaid. 

Din camera VAR, Horia Mladinovici şi Bogdan Gheorghe l-au chemat pe Sebastian Colţescu să revadă poziţia lui Safranko, atacant al lui Sepsi aflat în offside. 

În cele din urmă, Sebastian Colţescu a anulat reuşita, ceea ce a stârnit nemulţumiri în tabăra lui Sepsi. 

Însă, fostul arbitru Cristi Balaj a analizat faza şi a spus că centralul a avut acoperire regulamentară, contrar părerii celorlalţi experţi pe arbitraj. 

"Este o fază care din punct de vedere fotbalistic e greu de acceptat, să se anuleze golul, doar că regulamentar se face poză în momentul în care urma să fie şutată mingea spre poartă. 

Dacă atacantul aflat în poziţie de offside bloca câmpul vizual al portarului şi portarul nu a avut şansa de a pleca la timp după minge, chiar dacă şansele de a fi gol erau foarte mari, că a fost o execuţie greu de parat, regulamentar arbitrul are acoperire. Au acoperire regulamentară", a declarat Cristi Balaj pentru Prima Sport

După finalul meciului, Mihai Stoica s-a arătat surprins că reuşita lui Sepsi a fost anulată, în timp ce Niczuly şi Ştefănescu au acuzat vehement decizia

Afla mai multe despre: rapid sepsi 0-0offside gol sepsi rapidcristi balaj 

viewscnt
Articole similare