Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A venit în Liga 2 să-şi relanseze cariera şi visează să fie iar coechipier cu Radu Drăguşin şi Tavi Popescu! "Mi-aş dori în Premier League"

A venit în Liga 2 să-şi relanseze cariera şi visează să fie iar coechipier cu Radu Drăguşin şi Tavi Popescu! "Mi-aş dori în Premier League"galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Ovidiu Perianu (21 de ani) a venit la Gloria Buzău să-şi relanseze cariera şi speră să ajungă să joace la cel mai înalt nivel alături de prietenii lui

Visează să fie iar coechipier cu Radu Drăguşin şi cu Tavi Popescu 

Promovarea este cuvântul de ordine în aceste zile la Gloria Buzău. După o pauză de cinci săptămâni, fotbaliştii divizionarei secunde din Crâng au revenit la antrenamente şi au tras tare încă de la prima şedinţă de pregătire. A fost prezent şi noul lor jucător, Ovidiu Perianu, care este împrumutat până în vară de la FCSB. 

Venit după un sezon nereuşit în prima divizie, la Universitatea Cluj, Perianu speră ca prestaţiile de la Buzău să-i convingă pe cei de la FCSB să-l cheme înapoi la vară.  

„Da, îmi doresc să revin acolo. Nu pot să spun că a fost o presiune, că până la urmă poate presiunea o luam singur pe umerii mei. Dar până la urmă e fotbal, facem ceea ce ne place şi când intrăm pe teren trebuie să jucăm cu zâmbetul pe buze şi să fim bucuroşi că jucăm fotbal”, a declarat Ovidiu Perianu, fotbalist Gloria Buzău, pentru Sportsnet.ro

Fost coechipier cu Radu Drăguşin în perioada junioratului, la Regal Bucureşti, Ovidiu Perianu spune că omul momentului din fotbalul românesc a visat mereu la Premier League.  

„De mic îl ştiu, era foarte serios, era atent la orice detaliu şi de mic şi-a dorit să ajungă să joace în Premier League. Adică nu doar acolo, ci în campionatele tari. Îl felicit şi sper să ajungă cât mai sus” – Ovidiu Perianu, fotbalist Gloria Buzău. 

La Regal, Perianu a fost coechipier şi cu Octavian Popescu, de la FCSB. El recunoaşte că visează la momentul în care Drăguşin, Popescu şi el vor reface trioul magic din perioada junioratului.  

„Mi-aş dori, ar fi foarte frumos să fim toţi trei şi să ajungem la echipe de top. Eu mi-aş dori să evoluez în Premier League” – Ovidiu Perianu, fotbalist Gloria Buzău. 

Pentru Andrei Prepeliţă, antrenorul Gloriei Buzău, venirea lui Perianu este una dintre achiziţiile de top ale acestei perioade. Speră ca sub „bagheta” lui, fostul jucător al FCSB să ajungă să evolueze din nou pentru naţionala de tineret.  

„Şi el şi-a dorit să vină să joace, având în vedere că la Cluj nu a jucat foarte mult. Sper să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul. Mie îmi place ca jucător, de asta l-am şi vrut. Are calităţi bune, a jucat şi la FCSB, e un obişnuit al loturilor naţionale şi sper ca prin evoluţiile lui să atragă atenţia celor de la echipa naţională” – Andrei Prepeliţă, antrenor Gloria Buzău. 

Alin Dobrosalevici, Gloria Buzău: „Mi-am lăsat barbă să par mai matur şi mai dur” 

La cei 29 de ani ai săi, Alin Dobrosalevici a pierdut numărul reunirilor la echipele la care a activat. El spune însă că niciodată nu a mai aşteptat cu atâta bucurie revederea cu coechipierii.  

„N-am numărat niciodată. După ce termin antrenamentul, o să mă gândesc la chestia asta. Am fost nerăbdător să începem, mai ales că acum am avut o vacanţă foarte lungă. O lună şi o săptămână, cam aşa. Nu am avut niciodată vacanţă aşa lungă şi cumva abia aşteptam să începem” - Alin Dobrosalevici, fotbalist Gloria Buzău. 

După cum mărturiseşte, cea mai frumoasă amintire din fotbal pentru el datează din perioada în care evolua la Călăraşi, în perioada februarie 2018 – iulie 2019, şi a marcat chiar în meciul după care şi-a cerut de nevastă actuala soţie.  

„Cea mai frumoasă amintire e de când am jucat la Călăraşi, când am dat două goluri şi în ziua aia am cerut-o de soţie pe soţia mea I-am făcut o surpriză, am chemat-o intenţionat la meci doar ca să-i fac o surpriză acasă” - Alin Dobrosalevici, fotbalist Gloria Buzău. 

Alin Dobrosalevici este un jucător care poate fi recunoscut uşor de spectatori, dar şi de adversari, pentru că de multi ani poartă barbă, ceea ce îl face să pară mult mai fioros şi să se apropie cumva de idolul lui, Sergio Ramos.  

„Cred că de pe la 20 de ani şi ceva mi-am lăsat barbă. Să par mai matur şi mai dur cumva. Nu ştiu dacă sunt mai fioros pe teren, dar aşa m-am obişnuit şi aşa îmi place. A rămas şi va rămâne Ramos idolul. Nu prea pot să zic că am copiat ceva de la el, că e la un nivel prea mare ca să pot să copiezi ceva de la el. De încercat încercăm toţi să copiem câte ceva de la jucătorii mari, dar nu ştiu dacă ne iese tot timpul” - Alin Dobrosalevici,fotbalist Gloria Buzău. 

Andrei Prepeliţă: „A fost cea mai lungă vacanţă de până acum” 

Şi antrenorul Gloriei Buzău, Andrei Prepeliţă, a recunoscut că a traversat cea mai lungă vacanţă din viaţa sa, însă şi-a umplut-o făcându-şi temele pentru noul sezon.  

„A fost cea mai lungă vacanţă a mea de până acum, în 21 de ani de activitate ca jucător, ca antrenor. M-am şi odihnit, dar au fost foarte multe lucruri de pus la punct” – Andrei Prepeliţă, antrenor Gloria Buzău. 

La finalul lunii, echipa buzoiană va pleca în cantonament în Antalya, un loc pe care Prepeliţă îl cunoaşte perfect şi în care a fost şi ghid pentru soţie, în concediu. 

„Nu mai ştiu de câte ori am fost în Antalya... De prin 2003, cred, când s-a terminat cu Norcia. În concediu am fost din cauza soţiei, că ea-şi dorea să mergem acolo pentru că copiii aveau foarte multe facilităţi şi fiind mici... Vă daţi seama că ştiu pe acolo” – Andrei Prepeliţă, antrenor Gloria Buzău. 

Aflată pe locul 5 – calificant în play-off - în clasament înaintea ultimelor etape din sezonul regulat, Gloria Buzău este una dintre echipele care se pot bate la promovarea în Superligă. Prepeliţă le cere răbdare suporterilor şi multă putere muncă jucătorilor.  

„Aşa, din gură, e foarte uşor să spunem. Eu m-am hazardat în vară aşa să anunţ acest obiectiv. Dar nu aveam cum să vin aici fără să-mi propun acest lucru. E normal să-mi doresc să revin în Superligă, acolo unde am activat în majoritatea timpului”, a încheiat Andrei Prepeliţă, pentru Sportsnet.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ovidiu perianuradu dragusinoctavian popescugloria buzau 

viewscnt
Articole similare