Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Trebuie să accepţi!". Picajul lui Octavian Popescu, "disecat" după ce Gigi Becali a anunţat că e out din echipă | EXCLUSIV

"Trebuie să accepţi!". Picajul lui Octavian Popescu, "disecat" după ce Gigi Becali a anunţat că e out din echipă | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Andrei Vochin şi Bogdan Cosmescu au analizat picajul lui Octavian Popescu (21 de ani), cel care de la statul de puşti-minune a ajuns să stea mai mult pe banca de rezerve. Gigi Becali a spus că "e greu să mai joace" Popescu la FCSB, având în vedere forma lui Coman şi transferul lui Luis Phelipe.

Debutul fulminant al lui Octavian Popescu la prima echipă a FCSB i-a pus eticheta de puşti-minune, de pe urma căruia Gigi Becali să scoată o sumă importantă de bani ca urmare a unui transfer. Totuşi, fotbalistul se află în dificultate în prezent şi a ajuns a treia variantă pe post.

Vochin şi Cosmescu, "verdict" în privinţa lui Octavian Popescu: "N-a fost atât de sus pe cât s-a spus că este"

Andrei Vochin şi-a spus părerea în privinţa lui Octavian Popescu, cel care a fost anunţat de Gigi Becali că "e greu să mai joace" titular, având în vedere ultima mutare, Luis Phelipe, şi forma pe care o traversează Florinel Coman.

"Din punctul meu de vedere, nici nu a fost atât de sus pe cât s-a spus că este şi nici acum nu este atât de jos pe cât se spune că este. Zicea că e la 20 de milioane. Impactul lui în jocul FCSB-ului a fost foarte mare pentru debut.

A dat goluri, pase de gol, a obţinut penalty-uri, dar a beneficiat şi de accidentarea lui Coman şi de faptul că postul ăla de mijlocaş stânga era al lui şi că nu trebuia să se bată cu nimeni. Odată cu revenirea lui Coman, evident că s-a creat concurenţă şi trebuie să o accepţi.

În momentul în care intri, în momentul în care te bagă patronul să joci, trebuie să faci ceva că asta e la FCSB, nu e o chestiune de durată. Că nu eşti pe mâna lui Guardiola cu norvegianul Bobb, care intră şi joacă în faţa lui Grealish şi-ţi dă şi golul victoriei.

Acolo, întradevăr, e un antrenor care te vede cum te comporţi la antrenamente, ce faci, ce atitudine ai, compară cu ceilalţi din lot şi ia o decizie. Manchester City nu vrea să vândă jucători, vrea să câştige meciuri.

Tavi Popescu nu are aşa ceva la FCSB în poziţia celui care decide primul 11 şi atunci trebuie să se înveţe să trăiască cu această situaţie şi să aştepte momentele pe care să le valorifice în favoarea lui. N-are alte şanse

Şi alţii au suferit din pricina lui. În momentul când Tavi Popescu dădea goluri, şi despre alţi jucători se zicea că nu mai intră în echipă, nu îi mai vedeţi în echipă pentru că îl am pe Tavi, de 100 de milioane", a spus Andrei Vochin, la Orange Sport.

În ceea ce-l priveşte, Bogdan Cosmescu a spus că lucrurile nu sunt mereu bătute în cuie la FCSB şi "perla" Popescu va avea din nou şansele sale: "Tavi Popescu ar trebui să aibă maturitatea că aceste lucruri nu sunt bătute în cuie la FCSB. Se pot suci oricând. Acest Luis Phelippe are şanse enorme să intre în dizgraţie în curând. Se poate întâmpla să dea şase goluri în trei etape, dar când s-a întâmplat aşa ceva cu vreun jucător care a venit la FCSB", a spus comentatorul Orange Sport.

Afla mai multe despre: octavian popescufcsbandrei vochinsuperligagigi becali 

viewscnt
Articole similare