Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A venit la naţională, dar e cu gândul la echipa de club: ”Sper să apăr cât mai bine la baraj” Căbuz, încrezător pentru EURO 2019: ”Mingea e rotundă”

A venit la naţională, dar e cu gândul la echipa de club: ”Sper să apăr cât mai bine la baraj” Căbuz, încrezător pentru EURO 2019: ”Mingea e rotundă”
Comentarii

Cătălin Căbuz a plecat din cantonamentul celor de la Hermannstadt pentru a face vizita medicală la echipa naţională de tineret.

Portarul se va întoarce la Sibiu, acolo unde echipa se află în cantonament pentru meciul de baraj cu U Cluj. La final, Căbuz va reveni la lotul naţional pentru a pleca la turneul final din Italia.

A fost un final foarte greu, aţi văzut şi la ultimul meci, am revenit şi am dat gol în ultimul minut, cred că nimeni nu se mai aştepta, dar noi am sperat din teren şi speranţa moare ultima.

U Cluj este o echipă foarte bună, suporterii lor sunt fantastici la fiecare meci, îi susţin tot timpul dar noi trebuie să mergem să jucăm şi să o facem cât mai bine şi la sfârşit să ieşim învingători. Acum vreau să mă concentrez cât mai mult la echipa de club şi să apăr foarte bine în meciurile astea două”, a spus Cătălin Căbuz.

Portarul lui Hermannstadt a vorbit şi despre turneul final la care va participa România U21. Căbuz este încrezător şi anunţă că ”tricolorii” se vor lupta de la egal la egal cu toate echipele.

Sunt jucători foarte valoroşi, cum avem şi noi jucători foarte valoroşi la naţionala noastră, dar pentru mine este un pas înainte şi vreau să arăt că merit să fiu acolo, să mă pregătesc foarte bine. Sunt echipe foarte bune, mingea e rotundă şi doar după 90 de minute pe teren poţi să zici cine a fost mai bun. Mergem şi o să jucăm de la egal la egal cu fiecare”, a spus Căbuz, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cabuzhermannstadtromania 

viewscnt
Articole similare