Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aaron Gordon, muşcat de câine la faţă şi la mână în ziua de Crăciun. Campionul NBA cu Denver Nuggets, scos din joc: ”Va rămâne indisponibil”

Aaron Gordon, muşcat de câine la faţă şi la mână în ziua de Crăciun. Campionul NBA cu Denver Nuggets, scos din joc: ”Va rămâne indisponibil”

NBA

Comentarii

Supestarul din NBA, Aaron Gordon (28 de ani), a fost muşcat de câine la faţă şi la mână chiar în ziua de Crăciun. I s-au aplicat 21 de puncte de sutură

Campion NBA, muşcat de câine chiar în ziua de Crăciun

Aaron Gordon, component al echipei Denver Nuggets, a suferit răni provocate de muşcături de câine la nivelul feţei şi a mâinii în ziua de Crăciun. Franciza, campioana en-titre în NBA, a anunţat că nu poate preciza deocamdată o dată de revenire a sportivului.

După victoria cu Golden State de luni, meci în care jucătorul lui Denver Nuggets a reuşit un "double-double" (16 puncte şi 10 recuperări), sportivul a fost rănit de câine la faţă şi la mână.

"El se simte bine, dar va rămâne indisponibil în perioada de recuperare", au precizat cei de la Nuggets. Lui Gordon i s-au aplicat 21 de puncte de sutură.

Aaron Gordon a postat pe reţelele de socializare imagini cu câinele său, însă nimeni nu a precizat dacă acesta a fost cel care l-a muşcat.

În vârstă de 28 de ani, Aaron Gordon este campion en-titre în NBA cu Denver Nuggets, franciză la care a ajuns în 2021, după şapte ani petrecuţi la Orlando Magic.

Baschetbalistul a fost draftat de formaţia din Florida în 2014, cu a patra opţiune în prima rundă a selecţiei.

Program meciuri NBA pe Orange Sport în luna decembrie:

  • 29.12, 5:00 (noaptea de joi spre vineri), Golden State Warriors - Miami Heat, Orange Sport 1
  • 31.12, 0:00 (noaptea de sâmbătă spre duminică), Utah Jazz - Miami Heat, Orange Sport 1
  • 31.12, 22:00, Washington Wizards - Atlanta Hawks, Orange Sport 1

Afla mai multe despre: nbadenver nuggetsaaron gordon 

viewscnt
Articole similare