Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AC Milan are un nou atacant! Acordul este total, iar fotbalistul va semna imediat. Revine în Italia după trei ani

AC Milan are un nou atacant! Acordul este total, iar fotbalistul va semna imediat. Revine în Italia după trei ani

AC Milan

Comentarii

AC Milan şi-a asigurat serviciile tânărului atacant Pietro Pellegri.

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, AC Milan a ajuns la un acord cu atacantul Pietro Pellegri. Gruparea italiană s-ar fi înţeles şi cu AS Monaco, echipa de care aparţine în acest moment Pellegri.

Milan îl împrumută pe jucător pe o perioadă de 1 an, pentru 1 milion de euro. Apoi va avea o opţiune de achiziţionare definitivă cifrată la 6 milioane de euro. De asemenea, Monaco va păstra un procent dintr-un viitor transfer al fotbalistului.

Pietro Pellegri are numai 20 de ani şi a plecat din Italia în 2018, atunci când Monaco a plătit 25 de milioane de euro pentru puştiul de numai 16 ani care impresionase la Genoa. Atacantul marcase de trei ori în primele sale 9 meciuri pentru formaţia genoveză şi trezise inclusiv interesul lui AC Milan.

Pietro Pellegri a debutat în naţionala Italiei în 2020 şi este fost internaţional U17 şi U19 al Italiei. La AS Monaco nu a reuşit să impresioneze prea tare, marcând doar două goluri în cele 23 de partide în care a evoluat. Va avea acum ocazia de a juca în Italia, alături de idolul copilăriei sale, Zlatan Ibrahimovic, atacantul formaţiei AC Milan.

Afla mai multe despre: pietro pellegri 

viewscnt
Articole similare