Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AC Milan, la un pas de vânzare! Unul dintre cei mai bogaţi oameni ai planetei a făcut o ofertă pentru clubul italian

AC Milan, la un pas de vânzare! Unul dintre cei mai bogaţi oameni ai planetei a făcut o ofertă pentru clubul italiangalerie foto

AC Milan

Comentarii

AC Milan este aproape de o nouă schimbare de proprietari, după ce în perioada recentă a apus era lui Silvio Berlusconi, care a vândut clubul unui chinez, iar ulterior Milan a fost cumpărat de Elliott Management, de care aparţine şi în acest moment.

Bernard Arnault, unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, a făcut o ofertă oficială pentru a cumpăra AC Milan. Francezul pune pe masă 975 de milioane de euro pentru clubul cu şapte trofee UEFA Champions League în palmares, relatează La Repubblica. 

Aceeaşi sursă notează că răspunsul lui Paul Singer, cel care deţine grupul Elliott, este aşteptat în următoarele luni. 

Cine este Bernard Jean Etienne Arnault, omul care vrea să cumpere AC Milan

Născut la Roubaix, Bernard Jean Étienne Arnault este un om de afaceri francez, care deţine printre altele brandurile Moët Hennessy – Louis Vuitton şi Christian Dior.

Este comandat al Legiunii de Onoare din 2018 şi Mare Ofiţer din 2011. În 2014 a primit premiul David Rockefeller din partea Muzeului de Artă Modernă.

Acceptat în toate cercurile importante ale lumii, Bernard Arnault este decis să investească în fotbal doar într-un club de mare tradiţie. El ar fi solicitat deja echipei sale de 114 avocaţi un audit la gruparea italiană. 

Arnault este al treilea cel mai bogat om de pe planetă, după Jeff Bezos (proprietarul Amazon) şi Bill Gates (proprietarul Microsoft), cu o avere estimată la 94,6 miliarde de dolari.

AC Milan este deţinută în acest moment de Elliott Management, conglomerat care a cumpărat clubul în momentul în care italienii erau deţinuti de un om de afaceri misterios din China. 

Afla mai multe despre: ac milan 

viewscnt
Articole similare