Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AC Milan, o nouă revenire de senzaţie. Parma a condus pe San Siro. Zenga, înfrângere categorică cu Sampdoria. Napoli, doar egal la Bologna

AC Milan, o nouă revenire de senzaţie. Parma a condus pe San Siro. Zenga, înfrângere categorică cu Sampdoria. Napoli, doar egal la Bologna

Serie A

Comentarii

AC Milan, Napoli şi Cagliariul antrenat de Walter Zenga au jucat, miercuri, în direct la Telekom Sport.

Milan a suferit în meciul cu Parma, dar a bifat o nouă victorie şi a egalat-o la puncte pe Napoli. Kurtic a înscris pentru oaspeţi în finalul primei reprize. Milan a întors rezultatul  în patru minute după pauză. Kessie a prins o bombă care l-a învins pe Seppe. Apoi a punctat şi căpitanul Romagnoli. Emoţiile s-au risipit definitiv cu un sfert de oră înainte de final. Calhanoglu a punctat şi el de la distanţă. La meciul 100 pentru Milan, Ibrahimovic a trecut la câţiva centimetri de gol. S-a terminat 3-1, iar diavolii şi-au consolidat locul de Europa League.

Sampdoria a bifat a patra victorie din ultimele cinci meciuri şi s-a îndepărtat de zona retrogradării. Echipa lui Ranieri nu a avut nicio problemă cu trupa lui Zenga, Cagliari. Recitalul a fost deschis de Gabbiadin, care a punctat încă din minutul 8. A ieşit apoi la rampă Federico Bonazzoli, cu două reuşite de generic. Prima chiar înainte de pauză, iar cea de-a doua în minutul 53. Sampdoria - Cagliari s-a terminat 3-0, al cincilea meci fără succes pentru echipa lui Zenga.

Cu locul de cupe europene deja asigurat, Napoli a făcut un nou pas greşit în Serie A. Trupa lui Gattuso a început bine cu Bologna, iar Manolas a deschis scorul după numai şapte minute. Echipa lui Mihajlovic s-a trezit la viaţă după pauză, iar Palacio a restabilit egalitatea, doar pentru a-şi vedea reuşita anulată pentru un offside milimetric. S-a făcut până la urmă 1-1 după reuşita puştiului minune Musa Barrow. Jucătorul împrumutat de la Atalanta a înscris pentru a cinciea oară de la reluarea fotbalului în Italia. În final, Bologna putea păstra chiar toate cele trei puncte. Palacio şi Musa au ratat două ocazii uriaşe, iar Bologna - Napoli s-a terminat 1-1.

Afla mai multe despre: ac milannapoliserie acagliari 

viewscnt
Articole similare