Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Academica Clinceni a făcut anunţul! Ilie Poenaru va continua ca antrenorul echipei

Academica Clinceni a făcut anunţul! Ilie Poenaru va continua ca antrenorul echipei

Academica Clinceni

Comentarii

Printr-un anunţ pe site-ul oficial, Academica Clinceni a confirmat prelungirea contractului lui Ilie Poenaru.

Ilie Poenaru a semnat o prelungire de contract valabilă pe un an cu Academica Clinceni, anunţa clubul ilfovean. Tânărul antrenor este bine privit la formaţia sa, dar era neclar dacă va continua pe bancă după rezultatele bune avute, mai ales după ce se zvonea că este dorit de Gigi Becali, la FCSB.

Până la urmă, Todoran a mers la Bucureşti, iar Poenaru a rămas la Clinceni, însă tehnicianul Academicii susţine că are alte motive pentru care a rămas.

Ilie Poenaru va continua ca antrenorul Academicii Clinceni

”A contat foarte mult relaţia cu conducerea administrativă. A fost tot timpul lângă echipă fără să pună presiune suplimentară. Ne-a asigurat în limita posibilităţilor tot ce ne-am dorit. Ne-au lăsat pe noi, cei din staff, să ne facem meseria aşa cum am crezut noi. Iar noi nu le-am înşelat încrederea.

Foarte importantă a fost şi comunicarea. Am discutat de fiecare dată, pe orice subiect, la orice oră, din zi şi din noapte. Nu pot spune că a fost totul lapte şi miere. Dar toate discuţiile, fie ele şi în contradictoriu, au dus la rezultatele din sezonul trecut. Suntem, cu adevărat, o familie.

Mai există şi un alt aspect important care m-a făcut să îmi doresc să continui la Academica Clinceni. O mare parte dintre jucătorii de anul trecut vor continua la Academica Clinceni, iar conducerea ne-a asigurat că vom avea fel de mult credit şi stabilitate financiară.

Mă bucură foarte tare şi faptul că la Clinceni există o bază de pregătire foarte bună. Aici trebuie felicitat primarul comunei Clinceni. Iubeşte fotbalul. A fost şi este tot timpul alături de echipă”, a spus Poenaru, pentru site-ul oficial al clubului.

Tehnicianul şi întreg staff-ul său vor continua pentru cel puţin încă un sezon la Clinceni, iar clubul ilfovean are avea obiective ambiţioase în următorul sezon.

”Ne dorim ne batem din nou la primele şase. Vom munci pentru asta. Este greu. Va fi un an teribil pentru că au promovat echipe de tradiţie, echipe grele. Dar ne dorim să fim din nou acolo sus. Un alt obiectiv pentru acest sezon este creşterea copiilor.

Să promovăm cât mai mulţi tineri pentru a putea să ne autofinanţăm. Bineînţeles că performanţa din sezonul precedent obligă la o performanţă cel puţin egală. Eu nu am o problemă cu presiunea. Mie îmi place. Mă motivează foarte mult.

Îmi plac provocările de genul ăstă. Noi ne punem singuri presiune. Şi jucătorii sunt la fel. Vor tot timpul mai mult. Să aibă tot timpul rezultate bune. Vom munci foarte mult pentru a atinge din nou un obiectiv îndrăzneţ”, a mai spus Poenaru.

Afla mai multe despre: academica clinceniilie ponaruliga 1 

viewscnt
Articole similare