Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acelaşi Miriuţă :) VIDEO ”Cam greu să se ţină pandemia de români. Păi noi suntem în criză de când ne-am născut!” :)

Acelaşi Miriuţă :) VIDEO ”Cam greu să se ţină pandemia de români. Păi noi suntem în criză de când ne-am născut!” :)

Hermannstadt​

Comentarii

Vasile Miriuţă poate găsi orice context pentru a-şi păstra umorul. Antrenorul echipei FC Hermannstadt a fost şi rămâne un personaj charismatic.

A demonstrat-o din nou, în cadrul unui interviu acordat canalului oficial de YouTube al clubului sibian. Răspunsurile sale la interviul acordat FCH TV, mai jos:


Vă era dor de stadion?
Miriuţă: Mi-era dor să vin la stadion, chiar dacă sunt condiţiile acesea. Chiar dacă este această perioadă de pandemie

Cum s-au prezentati fotbaliştii de la Hermannstadt?
Miriuţă: Fără pic de gram în plus. Au fost profesionişti, corecţi, în primul rând faţă de ei. I-am găsit bine, voioşi, zâmbitori, gata de lucru.

Cum se desfăşoară un antrenament?
Miriuţă: Ne-am dori să facem colectiv aceste antrenamente, dar din păcate nu putem face decât în grupuri de câte patru jucători. Nu avem ce face, dar să sperăm că 2-3 săptămâni ne vom putea antrena în grup, pentru că altfel va fi foarte greu

Vă este teamă de COVID-19?
Miriuţă: O teamă aşa am, aş minţi să zic că nu. Văd şi eu ce zic specialiştii că trebuie să învăţăm să trăim cu acest virus. Aşa că hai să dăm drumul, mergem înainte!

Ne putem adapta la acest nou context?
Miriuţă: Noi românii ne adaptăm la orice! La noi nu e o problemă, că tot aud de criză, păi noi suntem în criză de când ne-am născut. Cei mai tineri nu ştiu, dar au fost probleme mari şi atunci, la Cernobyl, cu centrala atomică. Mai ales că noi, ca ţară, suntem aproape. Am trecut peste, trecem şi acum. Cam greu să se ţină pandemia de noi, de români.

Un mesaj pentru suporterii sibieni?
Miriuţă: Îmi pare rău că nu sunt alături de noi, în tribune. Cu sufletul ştiu că ne sunt alături. Le promit că ce depinde de noi vom face, pentru ca echipa Hermannstadt, să joace şi la anul pe prima scenă. Mă rog, Sibiu, că mie îmi place să-i zic Sibiu. Pentru că suporterii sibieni merită să aibă echipă în prima ligă.

Afla mai multe despre: vasile miriuţă 

viewscnt
Articole similare