Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Acesta este preţul”. CFR Cluj a primit răspunsul Slaviei Praga în privinţa transferului lui Stanciu

„Acesta este preţul”. CFR Cluj a primit răspunsul Slaviei Praga în privinţa transferului lui Stanciu

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a câştigat al treilea titlu consecutiv, iar acum se pregăteşte să dea mai multe lovituri pe piaţa transferurilor. Unul dintre fotbaliştii importanţi cu care echipa lui Dan Petrescu vrea să atace preliminariile Champions League este Nicolae Stanciu. Mijlocaşul aparţine însă de Slavia Praga, iar cehii i-au fixat un preţ enorm pentru Liga 1.

Nicolae Stanciu (27 de ani) este dorit cu insistenţă de către Dan Petrescu la CFR Cluj. Agentul fotbalistului, Anamaria Prodan, a discutat deja cu şefii campioanei Cehiei şi a aflat pentru ce sumă s-ar putea face transferul.

„Nu e deloc simplu ca Stanciu să plece de la Slavia Praga. V-am spus că există interes pentru el de la echipe din fotbalul din vest, aşa cum şi CFR Cluj l-ar dori pe jucător.

Astfel că am discutat cu cehii pentru a şti care este preţul pe care doresc să-l obţină pe Nicuşor în cazul unui transfer. Acesta este destul de mare, chiar prohibitiv pentru multe echipe. Cehii mi-au transmis că nu-i dau drumul fără 8-9 milioane de euro!”, a declarat Anamaria Prodan pentru FANATIK.ro.

Nicolae Stanciu este un fotbalist obişnuit cu trofeele. Mijlocaşul a câştigat titlul în trei ţări diferite: România (FCSB), Belgia (Anderlecht) şi Cehia (Slavia Praga). La Slavia Praga, internaţionalul român a ajuns în 2019, atunci când a fost cumpărat de la Al Ahli în schimbul a 4 milioane de euro.

Unirea Alba Iulia, FC Vaslui, FCSB, Anderlecht, Sparta Praga, Al Ahli şi Slavia Praga sunt echipele din CV-ul fotbalistului cu 37 de meciuri şi 10 goluri pentru echipa naţională a României. 

  • Nicolae Stanciu mai are contract cu Slavia Praga până în vara lui 2023
  • 4,5 milioane de euro este suma la care este cotat mijlocaşul român pe site-ul transfermarkt.com

Afla mai multe despre: stanciucfr cluj 

viewscnt
Articole similare