Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acestea sunt imaginile cu Olaru la antrenamentul României! MM a răbufnit şi vrea explicaţia FRF: "Atunci e bătaie de joc" | EXCLUSIV

Acestea sunt imaginile cu Olaru la antrenamentul României! MM a răbufnit şi vrea explicaţia FRF: "Atunci e bătaie de joc" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, vrea lămuriri din partea FRF despre Darius Olaru. Conducătorul s-a arătat revoltat de faptul că mijlocaşul, care are probleme medicale de vineri, s-ar fi putut antrena în regim normal sâmbătă. În imaginile din timpul antrenamentului, Darius Olaru se află printre tricolori.

Cum a fost surprins Olaru la antrenamentul României! MM Stoica a răbufnit

România - Andorra s-a disputat duminică, de la 21:45, live text pe Orangesport.ro. Pentru meciul de pe Arena Naţională la care au aistat peste 20.000 de spectatori, Darius Olaru n-a prins lotul de 23 de jucători. 

FRF a anunţat că Darius Olaru are probleme medicale, pe care le-a resimţit vineri, iar MM Stoica s-a arătat revoltat de faptul că acesta s-ar fi putut antrena în regim normal sâmbătă

În imaginile deţinute de Orange Sport, Darius Olaru apare în timpul antrenamentului de sâmbătă al naţionalei, la o zi după problemele medicale. 

Mijlocaşul FCSB a fost bandajat la genunchiul stâng, apoi a dat ture de teren umăr la umăr cu ceilalţi colegi din lotul condus de Edi Iordănescu. 

Darius Olaru a avut sistemul de monitorizare montat, a luat parte la sesiunea de pregătire cu ceilalţi colegi şi a participat la exerciţiile cu mingea. 

Sesiunea de antrenament a fost deschisă presei aproximativ 15 minute. 

VIDEO | Darius Olaru, în timpul antrenamentului de sâmbătă al naţionalei României

MM Stoica cere explicaţii în privinţa lui Darius Olaru

"La Olaru e o problemă. N-am vorbit cu Olaru, dar vreau să spun următoarea chestie. Dacă ieri s-a antrenat normal, e bătaie de joc. Dacă nu s-a antrenat... Nu l-am întrebat, aştept răspuns de la FRF. 

În urmă cu două zile a simţit ceva şi trebuia trimis acasă sau să se trateze dacă era accidentat. Dacă ieri s-a antrenat, e bătaie de joc, e bătaie de joc. Ştiu sigur din ce am citit în comunicatul FRF. 

La antrenamentul de alaltăieri ar fi simţit ceva, dar nimic special. Discuţia e în felul următor. Vineri a simţit ceva, iar dacă sâmbătă s-a antrenat e bătaie de joc. 

Dacă Olaru s-a antrenat ieri, avem o problemă. Dacă avea o problemă, trebuia să fim anunţaţi. Dacă e minoră problema... Nu există. Şi dacă-i iese un coş unui jucător la naţională, trebuie să ne anunţe. Aştept explicaţii din partea lor", a declarat oficialul FCSB, MM Stoica, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: mm stoicamm stoica fcsbdarius olaru echipa nationalaaccidentare darius olaru 

viewscnt
Articole similare