Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost finalist de Liga Campionilor îi face concurenţă lui Radu Drăguşin. Cine ar putea strica planurile fundaşului român în privinţa transferului

Un fost finalist de Liga Campionilor îi face concurenţă lui Radu Drăguşin. Cine ar putea strica planurile fundaşului român în privinţa transferului

Stranieri

Comentarii

Radu Drăguşin (21 de ani) este pe lista de transferuri a lui AS Roma, dar fundaşului de la Genoa îi face concurenţă un fost finalist de Liga Campionilor.

Radu Drăguşin are parte de cea mai prolifică perioadă din cariera sa de până acum.

A devenit om de bază la Genoa, o echipă care a reuşit câteva surprize uriaşe în Serie A, chiar dacă are postura de nou-promovată.

Cine ar putea bifa transferul visat de Radu Drăguşin

Legat de fundaşul român, acesta a intrat în atenţia marilor echipe din Europa, iar una dintre ele este AS Roma.

Dar pentru a ajunge sub comanda lui Jose Mourinho, internaţionalul român trebuie să câştige lupta cu Eric Dier, apărătorul celor de la Tottenham, notează Goal.com.

Finalist de Liga Campionilor în 2019, fundaşul central englez a căzut în dizgraţia noului antrenor al lui Spurs, Ange Postecoglu, şi speră că o mutare în Italia este ceea ce are nevoie mai departe în carieră.

Un minus pentru Drăguşin şi un avantaj pentru Dier ar putea fi faptul că englezul a fost pregătit şi la Tottenham de Mourinho, tehnicianul portughez cunoscându-l astfel mai bine pe ”rivalul” jucătorului de la Genoa.

În plus, contractul lui Dier cu Spurs expiră în vara anului viitor, motiv pentru care aducerea sa ar fi mai puţin costisitoare pentru AS Roma decât Drăguşin, pentru care Genoa a stabilit un preţ de 40 de milioane de euro.

Cota actuală de piaţă a lui Eric Dier este de 18 milioane de euro, pe când Radu Drăguşin este estimat la 10 milioane de euro.

Genoa cere 40 de milioane de euro pentru Radu Drăguşin 

”O potenţială întărire ar fi fost deja identificată, cu condiţie de obligativitate: românul Radu Drăguşin. În această primă parte a sezonului de Serie A, fundaşul central bucureştean a fost unul dintre cei mai buni în ceea ce priveşte progresul şi constanţa”, scriu italienii.

Afla mai multe despre: radu dragusinas romajose mourinhostranieri 

viewscnt
Articole similare