Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marele regret al fostului atacant de la FCSB. ”M-aş fi întors la Dinamo, dar n-au avut nevoie de mine” | EXCLUSIV

Marele regret al fostului atacant de la FCSB. ”M-aş fi întors la Dinamo, dar n-au avut nevoie de mine” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

George Ţucudean a rămas cu sufletul alături de Dinamo, deşi a îmbrăcat pentru o scurtă perioadă şi tricoul FCSB-ului. Atacantul lansat de UTA în fotbalul mare a rememorat momentul în care şi-ar fi dorit să revină la gruparea din Ştefan cel Mare.

În 2010, Dinamo l-a transferat pe Ţucudean de la UTA Arad, iar acesta nu i-a dezamăgit pe şefii alb-roşiilor. La acea vreme, atacantul ”câinilor” era văzut drept o mare speranţă a fotbalului românesc şi a atras atenţia mai multor cluburi din străinătate. După trei sezoane la Dinamo, Standard Liege l-a transferat pe Ţucudean în schimbul sumei de 1.000.000 de euro. 

Cu toate acestea, jucătorul nu a confirmat în Belgia şi a adunat doar 11 meciuri în tricoul lui Stanard, fără să reuşească să marcheze vreun gol. În vara lui 2014, Charlton l-a transferat pe Ţucudean, însă periaoda în Anglia nu a fost una strălucită pentru român. După şase luni petrecute în liga secundă engleză, FCSB l-a împrumutat pe Ţucudean în sezonul 2014-2015. La finele acelei stagiuni, roş-albaştrii au cucerit ultimul titlu de campioană.  Deşi a marcat doar trei goluri, Ţucudean şi-a trecut în palmares titlul de campion cu marea rivală a lui Dinamo.

Ţucudean s-ar fi întors la Dinamo, dar oficialii ”câinilor” n-au fost interesaţi. ”Conjuctura m-a dus la FCSB”

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Orange Sport, George Ţucudean a vorbit despre momentul în care a plecat de la Standard Liege. Fostul atacant al naţionalei României a dezvăluit că şi-ar fi dorit să îmbrace din nou tricoul ”câinilor roşii”, însă clubul nu a fost interesat de serviciile sale.

”Cel mai mult m-am bucurat la CFR, în sezonul în care am luat campionatul şi am fost golgheter (n.r. 2018-2019). Regret că nu am luat campionatul şi cu Dinamo. A fost primea mea echipă. M-am ataşat foarte tare. Dacă voiam să ma întorc undeva, când am plecat de la Standard, m-aş fi întors la Dinamo... Apoi conjuctura m-a dus la Steaua (n.r. FCSB), pentru că Dinamo n-a avut nevoie de mine”, a spus George Ţucudean, pentru Orange Sport.

George Ţucudean (31 de ani) s-a retras din fotbalul în 2020, din cauza unor probleme cardiace. A îmbrăcat tricoul naţionalei României de 10 ori şi a marcat trei goluri.

Afla mai multe despre: george ţucudeanfcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare