Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acord pentru Alexandru Ioniţă! A făcut primul antrenament alături de noua sa echipă. Anunţul clubului

Acord pentru Alexandru Ioniţă! A făcut primul antrenament alături de noua sa echipă. Anunţul clubului galerie foto

Superliga

Comentarii

Transferul lui Alexandru Ioniţă a fost unul dintre subiectele mult discutate din această iarnă în fotbalul românesc. În cele din urmă, viitorul fotbalistul pare a fi decis, după ce luni a efectuat primul antrenament cu noua echipă.

Astra Giurgiu a anunţat, prin intermediul site-ului oficial, că a ajuns la un acord cu CFR Cluj pentru ca Alexandru Ioniţă să se antrenze alături de lotul condus de Bogdan Andone până când situaţia fotbalistului va fi clarificată din toate punctele de vedere. 

Tot site-ul giurgiuvenilor notează că "sunt şanse mari ca să revină, oficial, în rândurile formaţiei noastre". Ioniţă a mai jucat la fosta campioană a României timp de patru ani, între 2014 şi 2018. 

  • 22 de goluri şi 12 assist-uri a reuşit Ioniţă în 112 de meciuri jucate pentru Astra
  • 450.000 de euro este cota fotbalistului, potrivit transfermarkt.com 

În 2018, Ioniţă a fost cumpărat de CFR Cluj pentru 1 milion de euro, însă nu a reuşit să se impună la formaţia ardeleană. El a fost împrumutat în vară la U Craiova, însă nici în Oltenia nu a reuşit să se adapteze, aşa că gruparea din Bănie a renunţat repede la serviciile lui. 

Ioan Niculae, patronul celor de la Astra, a anunţat încă de vineri că Alex Ioniţă este jucătorul lor: ”A venit la noi. Deci aveam nevoie de Alex Ioniţă astăzi. (n.r - Rămâne la Astra?) Da”, a spus Niculae după meciul cu Dinamo, pierdut de Astra, 0-2. 

Afla mai multe despre: alex ionitaastraionita la astra 

viewscnt
Articole similare