Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Acord total!". Barca, primul transfer al iernii! Xavi, lovitură de proporţii

"Acord total!". Barca, primul transfer al iernii! Xavi, lovitură de proporţii

FC Barcelona

Comentarii

Ferran Torres (21 de ani) e noul fotbalist al Barcelonei. Presa spaniolă anunţă că Barcelona şi Manchester City au ajuns la un acord pentru transfer, după ce catalanii aveau deja o înţelegere cu fotbalistul spaniol. Ferran Torres e primul transfer important realizat în mandatul lui Xavi, pentru reconstrucţia echipei de pe Camp Nou.

"Acord total!". Barca, primul transfer al iernii! Ferran Torres semnează pe Camp Nou

După mai multe zile de negocieri, Barcelona şi Manchester City au ajuns la un acord pentru transferul fotbalistului dorit de Xavi. Ferran Torres se va transfera la Barcelona odată cu începerea perioadei de transferuri din ianuarie 2022, după ce cluburile au bătut palma.

Jurnalistul Toni Juanmarti a anunţat acordul total dintre Barcelona şi Manchester City pentru transferul lui Ferran Torres. Suma de transfer este undeva în jurul a 55 de milioane de euro, plus alte 10 milioane de euro sub formă de anumite bonusuri. Ultimele detalii ale transferului se stabilesc şi apoi documentaţi necesară pentru transfer va fi completată.

Ferran Torres e primul transfer important realizat de Barcelona în mandatul lui Xavi şi e prima piesă importantă pentru reconstrucţia echipei de pe Camp Nou. Catalanii mai vor şi alţi fotbalişti, însă mai întâi trebuie să vândă jucători şi să facă loc în lot şi pe ştatul de plată pentru a putea să mai aducă.

Edinson Cavani de la Manchester United e următorul nume de pe lista de transferuri a Barcelonei.

Afla mai multe despre: ferran torrestransferbarcelonaacordmanchester city 

viewscnt
Articole similare