Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Actuala generaţie de suporteri ai Stelei a crescut cu noi!". Nicolae Dică, după meciul Steaua - Csikszereda: "Mă aşteptam să vină mai multă lume" | EXCLUSIV

"Actuala generaţie de suporteri ai Stelei a crescut cu noi!". Nicolae Dică, după meciul Steaua - Csikszereda: "Mă aşteptam să vină mai multă lume" | EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

Invitat la emisiunea Sport Report de la Telekom Sport, Nicolae Dică (40 de ani) a vorbit despre meciul Stelei cu Csikszereda (1-0) şi a spus că se aştepta să vină mai mulţi suporteri pe noul stadion din Ghencea. În acest context, "Dicanio" a spus că, dacă Steaua şi FCSB ar fi ambele în Liga 1, FCSB ar avea mai mulţi suporteri.

Nicolae Dică: "FCSB va avea mai mulţi suporteri decât Steaua la Liga 1!"

Steaua a fost susţinută de doar 3700 de suporteri în primul meci din noul sezon al Ligii 2, victoria cu 1-0 împotriva celor de la Csikszereda. Invitat la Telekom Sport, Nicolae Dică a comentat acest aspect şi a spus că se aştepta să vină mai multă lume la meci, dar şi că dacă Steaua şi FCSB ar fi ambele în Liga 1, FCSB ar avea mai mulţi suporteri.

Dică a subliniat faptul că actuala generaţie de suporteri ai Stelei l-a susţinut pe el, pe Rădoi, pe Neşu sau pe Victoraş Iacob în perioada când FCSB juca în Ghencea cu sigla Stelei pe piept şi cu Gigi Becali patron: "Eu cred că FCSB va avea mai mulţi suporteri la Liga 1. Generaţia actuală de suporteri, care sunt acum cu echipa din Liga 2, ei au crescut cu noi, pe noi ne-au încurajat. Cu acea generaţie au crescut ei. După Revoluţie, noi am fost cei care am făcut performanţele cele mai mari. Mă aşteptam să vină mai multă lume.

Dacă vor avea rezulate bune, probabil vor veni mai mulţi suporteri. Eu mă aşteptam să vină mai multă lume şi din curiozitate pentru stadion, cum s-a întâmplat la majoritatea echipelor cu stadioane noi", a spus Nicolae Dică, la Telekom Sport.

Nicolae Dică a jucat la FCSB atunci când echipa lui Gigi Becali purta sigla Stelei pe piept şi juca în Ghencea între 2004 şi 2008, timp în care a cucerit două titluri, o Cupă şi o Supercupă a României. A jucat în semifinalele Cupei UEFA şi în grupele Ligii Campionilor alături de roş-albaştri.

Afla mai multe despre: steauanicolae dicafcsbsuporteri 

viewscnt
Articole similare