Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acum a venit rândul lui De Boer să-l atace pe Mourinho: ”Să cheltuieşti atâţia bani pentru ca să joace echipa aşa...”

Acum a venit rândul lui De Boer să-l atace pe Mourinho: ”Să cheltuieşti atâţia bani pentru ca să joace echipa aşa...”
Comentarii

Olandezul Frank de Boer i-a răspuns lui Jose Mourinho, după ce acesta a spus despre tehnicianul olandez că este "cel mai prost antrenor din istoria Premier League". De Boer a spus că Mourinho poate afirma orice despre el, dar asta nu justifică faptul că a cheltuit atâţia bani şi echipa nu are performanţe.

"Poate să îmi spunî cum vrea, dar când văd că a cheltuit un miliard de lire sterline şi echipele sale joacă aşa...", a declarat De Boer.

Managerul echipei Manchester United, Jose Mourinho, a reacţionat dur, după ce Frank de Boer l-a criticat în legătură cu folosirea insuficientă a atacantului Marcus Rashford, spunând despre tehnicianul olandez că este "cel mai prost antrenor din istoria Premier League".

Disputa a început după ce De Boer, comentator la postul BT Sport, a criticat faptul că Mourinho îl foloseşte insuficient pe Rashford, 20 de ani, după ce jucătorul a fost decisiv, cu două goluri marcate, în derbiul cu Liverpool, scor 2-1.

Mourinho a făcut referire la faptul că Frank de Boer a antrenat ultima dată pe Crystal Palace, fiind demis după cinci meciuri, patru pierdute în Premier League şi unul câştigat în Cupa Ligii.

Afla mai multe despre: de boermourinho,  

viewscnt
Articole similare