Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Acum eram campioni". Reacţia lui Becali după ce Şumudică a spus că nu trebuia să refuze oferta primită de la FCSB

"Acum eram campioni". Reacţia lui Becali după ce Şumudică a spus că nu trebuia să refuze oferta primită de la FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (63 de ani) a reacţionat după declaraţiile făcute de Marius Şumudică, cel care a spus că regretă că a refuzat oferta de a fi antrenorul FCSB, în vara lui 2021. Omul de afaceri care controlează FCSB e sigur că roş-albaştri ar fi fost campiioni dacă Şumudică accepta atunci oferta făcută.

"Acum eram campioni". Reacţia lui Becali după ce Şumudică a spus că nu trebuia să refuze oferta primită de la FCSB

În contextul în care Rapid l-a ales pe Adrian Mutu în detrimentul său şi l-a instalat pe "Briliant" pe banca tehnică din Giuleşti, Marius Şumudică a declarat recent că a fost "un prost" când a refuzat oferta de a antrena FCSB, în vara trecută.

După spusele antrenorului, Gigi Becali a reacţionat şi a spus că e convins că dacă Şumudică accepta atunci, FCSB ar fi fost campioană în acest moment.

„Aşa este, Şumi m-a sunat. Îmi pare bine că v-a zis aceste lucruri, iar eu să ştiti că nu mai sunt supărat pe el. Mi-am dat seama că Şumi este un om bun, iar el m-a refuzat pe mine pentru Rapid. Si uitaţi că Rapid i-a întors spatele. Viaţa merge înainte, iar noi doi rămânem prieteni. Îi voi ajuta familia ori de câte ori ei vor apela la mine.

Eu sunt convins că dacă Şumi venea atunci la mine, noi eram campioni, dar asta este. Şumudică a gândit atunci cu inima şi a refuzat oferta, deşi bătusem palma, iar Argăseală le trimisese actele”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Şumudică: "Am fost un prost că am refuzat oferta FCSB"

În urmă cu mai puţin de un an, în fotbalul românesc a fost foarte aproape să se realizeze o mutare total neaşteptată. După o carieră în care "duşmanul" său a fost Steaua, Marius Şumudică îşi dăduse acordul să semneze cu FCSB, echipa patronată de Gigi Becali.

Şumudică s-a răzgândit la vremea respectivă şi a refuzat oferta lui Becali.

Acum, antrenorul este liber de contract după despărţirea de Malatya şi a recunoscut că regretă alegerea făcută!

„Lui Gigi Becali i-am dat primul telefon după ce am ieşit din biserică şi după ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat la Rapid. I-am zis aşa: „Am fost un prost că am gândit cu inima şi cu sufletul”. Eu când am avut contractele de la Steaua, îmi acceptase tot Gigi, doar mă aştepta. Nu ştiu ce se întâmpla după aceea. Dacă făcea Gigi 2-3 schimbări la pauză, dar îi antrena Şumudică. Am greşit! În sufletul meu sunt rapidist, dar am greşit.

Dacă mergeam la Steaua, FCSB, eu cred că mă băteam la titlu cu şanse reale. Îmi era foarte greu să lucrez şi cu suporterii celor de acolo pentru că eram hulit. Erau bani mulţi, contracte foarte bune pentru staff-ul meu. Era un contract bun, cu bonusuri foarte bune, cu totul treceam de jumătate de milion.

Am fost la el în curte şi mă întreba de un jucător, nu îmi mai amintesc. Exista posibilitatea să se bage, să dea telefoane, să se bage, dar săptămână de săptămână cine lucra cu jucătorii? Gigi? Nu ştiu dacă scăpam o înjurătură, dar cred că ajungeam la un consens”, a spus Marius Şumudică, la ProSport LIVE.

Afla mai multe despre: gigi becalisumudicafcsboferta 

viewscnt
Articole similare