Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adam Nemec, aşteptat să semneze cu alt club din Liga 1 după ce a plecat de la Dinamo! Antrenorul echipei a anunţat

Adam Nemec, aşteptat să semneze cu alt club din Liga 1 după ce a plecat de la Dinamo! Antrenorul echipei a anunţat

Superliga

Comentarii

Adam Nemec (35 de ani) a rupt contractul cu Dinamo, sătul de situaţia grea din Ştefan cel Mare, dar poate rămâne în Liga 1. Atacantul slovac e aşteptat cu braţele deschise la FC Voluntari, formaţia care anul trecut a scăpat in-extremis de la retrogradarea în liga secundă.

Adam Nemec a plecat de la Dinamo, dar poate rămâne în Liga 1. Clubul care-l aşteaptă să semneze

Revenit acum aproape un an la Dinamo cu mari speranţe, după ce clubul fusese preluat atunci de investitorii spanioli reprezentaţi de Pablo Cortacero, Adam Nemec a rupt contract cu "câinii" acum câteva săptămâni. Totuşi, se pare că acesta ar putea rămâne în Liga 1. Liviu Ciobotariu, antrenorul lui FC Voluntari, a vorbit la conferinţa de presă şi a spus că îl aşteaptă pe slovacul Nemec să semneze.

Trebuie, mai întâi, ca vârful de atac să-şi rezolve situaţia, dar a anunţat că şi-l doreşte foarte mult pe Adam Nemec. Însă nu poate spune când exact va ajunge acesta la formaţia ilfoveană.

"Situaţia lui Nemec este una neclară. Este un jucător cu mare experienţă, pe care ni-l dorim şi este posibil să-l avem când de curând, dar nu pot spune exact când. Îl aşteptăm cu drag la echipă, pentru că avem nevoie de un atacant cu experienţă. Avem nevoie de el şi, dacă se va concretiza acest transfer, eu spun că ne va ajuta foarte mult. Am discutat cu conducerea clubului, mi-au spus că încă aşteaptă", a declarat Liviu Ciobotariu la conferinţa de presă.

În sezonul 2020-2021, Adam Nemec a reuşit 5 goluri şi 2 pase decisive în 34 de meciuri pentru Dinamo.

Afla mai multe despre: adam nemecfc voluntariliga 1liviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare