Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adam Nemec recunoaşte că e aproape de plecarea de la Dinamo: "Joci pe gratis doar la amatori, pe bere şi pe cârnaţi"

Adam Nemec recunoaşte că e aproape de plecarea de la Dinamo: "Joci pe gratis doar la amatori, pe bere şi pe cârnaţi"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a câştigat meciul cu Hermannstadt, scor 2-0, şi a urcat pe locul 8 în Liga I. Însă, la finalul partidei cu sibienii, Adam Nemec, unul dintre marcatorii "câinilor", a dezvăluit că este posibil să părăsească echipa din Ştefan cel Mare.

"Traversăm o perioadă grea la Dinamo, dar suntem bucuroşi că am reuşit să luăm cele trei puncte. Eu acum voi face ce este mai bine pentru mine. Am 35 de ani şi nu mai am foarte mult de jucat. Voi vedea cum va evolua situaţia şi voi lua cea mai bună decizie pentru mine şi pentru familia mea.

Nu pot spune acum dacă voi pleca sau dacă voi rămâne, pentru că nici eu nu ştiu. Vom vedea în zilele viitoare. Dar dacă situaţia nu se va rezolva în zilele următoare, sunt şanse foarte mari să plec. Jucăm pentru că ne place fotbalul, dar este şi slujba noastră şi trebuie să fim plătiţi.

Asta este situaţia. Avem şi noi datoriile noastre, avem rate de plătit. Să joci pe gratis este plăcut, dar o poţi face la amatori, pe bere şi pe cârnaţi. Aici vorbim de prima ligă şi nu înţeleg cum se pot întâmpla astfel de lucruri în secolul 21, să nu fim plătiţi de foarte mult timp" , a spus Adam Nemec.

Hermannstadt - Dinamo 0-2

Dinamo a învins-o, miercuri seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, pe FC Hermannstadt, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii I.

Au marcat Fabbrini ’30 şi Nemec ‘33

Echipele de start:

  • Hermannstadt: Figueiredo – Al. Vodă (Sîntean ’46), I. Stoica, Viera (Alhassan ’46) – P. Petrescu (Măţel ’75), Dâlbea, Addae – Mayoral, Karanovic (Aralica ’75), Jo Santos (Buzan ’46). 
  • Dinamo: M. Eşanu – Sorescu, Bejan, Ehmann, A. Radu – Răuţă, V. Achim (Blejdea ’55), P. Anton (Gol ’81) – D. Fabbrini, A. Nemec (Borcea ’88), A. Bani (Mihaiu ’82)

Afla mai multe despre: dinamohermannstadt 

viewscnt
Articole similare