Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adevăratul motiv pentru care Tamaş a fost arestat în Israel: "De la asta mi s-a tras. Nimeni din România nu ştie!"

Adevăratul motiv pentru care Tamaş a fost arestat în Israel: "De la asta mi s-a tras. Nimeni din România nu ştie!"

Fotbal intern

Comentarii

Gabi Tamaş (37 de ani) a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a fost arestat în Israel, pe vremea când juca pentru Hapoel Haifa. Fundaşul central a fost prins băut la volan, dar spune că nu pentru asta a fost reţinut, ci pentru o problemă cu paşaportul. Tamaş e a explica totul.

Adevăratul motiv pentru care Tamaş a fost arestat în Israel: "De la asta mi s-a tras. Nimeni din România nu ştie!"

În 2019, Gabi Tamaş a fost arestat în Israel, după ce a fost prins băut la volan. A stat 24 de ore în arestul preventiv şi şi-a achitat cauţiunea pentru a ieşi, dar a dat de alte probleme când avocaţii poliţiei au făcut recurs la decizia iniţială. Tamaş a avut un paşaport temporar, pe o perioadă scurtă de timp, iar ofiţerii poliţiei nu au reuşit să-l găsească în baza de date.

Astfel, s-a crezut că a intrat fraudulos în ţară şi a primit arest la domiciliu. „Nu ştie nimeni din România ce s-a întâmplat. Nu-i interesează, şi-au făcut ratingul şi atât. Te prinde băut la volan, în orice ţară din lumea asta. Ce-ţi face? Te duce, stai 24 de ore, plăteşti cauţiunea şi ai plecat acasă. Am plătit, cei de la poliţie au făcut recurs la alt tribunal. M-au trimis la puşcărie, că n-aveau arest.

Avocaţii poliţiei au făcut recurs, au zis că nu mă găsesc în calculator şi că am intrat fraudulos în ţară. S-a făcut abuz de putere. Avocatul nu ştia despre ce e vorba, el ştia că am intrat cu un paşaport temporar, i-am zis preşedintelui să nu-mi pună viza de muncă că îmi vine într-o lună paşaportul. Mie de la paşaport mi s-a tras şi că au zis că nu mă mai găsesc în calculator, eu aveam viza pe paşaportul nou. Mi-au dat o lună jumate arestat la domiciliu, n-aveai voie să ieşi până la lift, te arestau", a declarat Gabi Tamaş în cadrul emisiunii Fiţă cu Adiţă.

Fotbalistul de la FC Voluntari spune că a fost nevoit să lucreze într-un spital, ca infirmier. „Am făcut două luni de zile muncă în folosul comunităţii. Mergeam şi munceam la spital, strângeam mâncarea pacienţilor. Le duceam mâncarea, le luam mâncarea, două luni de zile, timp de 8 ore!”, a mai spus Gabi Tamaş.

Afla mai multe despre: gabi tamasarestisraelmotiv 

viewscnt
Articole similare