Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mihalcea speră să dea lovitura cu FCSB: ”Derby-urile au fost echilibrate şi acesta va fi la fel”. Meciul Dinamo - FCSB va fi live pe Telekom Sport 1, joi, de la 20:00

Adi Mihalcea speră să dea lovitura cu FCSB: ”Derby-urile au fost echilibrate şi acesta va fi la fel”. Meciul Dinamo - FCSB va fi live pe Telekom Sport 1, joi, de la 20:00

Cupa României

Comentarii

Adrian Mihalcea speră într-un rezultat foarte bun în derby-ul cu FCSB, în prima manşă din semifinalele Cupei României. Dinamo - FCSB se joacă joi, de la 20:00, live pe Telekom Sport 1.

Dinamo şi FCSB trec printr-o perioadă dificilă, însă îşi pot salva sezonul cu trofeul Cupei României. Cele două rivale se întâlnesc în semifinalele Cupei României şi turul este programat joi, de la 20:00, live pe Telekom Sport 1. Adrian Mihalcea este de părere că jucătorii săi pot face o surpriză, deşi în campionat sunt pe loc retrogradabil:

”(n.r. Statistica e de partea lui Dinamo) Ar putea fi un avantaj moral, ţinând cont că mulţi dintre băieţii care vor juca mâine au jucat şi în ultimele derby-uri, dar sunt meciuri de Cupă contra unei echipe bune, au jucători de o certă valoare şi nu trebuie să negăm lucrul acesta. În acelaşi timp, trebuie să conştientizăm că derby-urile au fost echilibrate şi acesta va fi la fel de echilibrat şi mi-ar plăcea să se termine cu rezultatul de la ultima partidă. Sunt două meciuri şi orice rezultat s-ar înregistra mâine, sunt convins că se va juca până la sfârşitul celei de-a doua manşe”, a declarat Adrian Mihalcea.

Cupa României ar fi primul trofeu pe care Adi Mihalcea l-ar câştiga în carieră. Însă antrenorul lui Dinamo cere ca lucrurile să fie luate pas cu pas, mai ales că situaţia din campionat este foarte delicată:  



(Ce ar însemna acest trofeu pentru Mihalcea?) Extraordinar de mult, ţinând cont că sunt la începutul carierei mele de antrenor, dar n-aş vrea să gândesc atât de departe, vreau să iau fiecare meci în parte şi cel mai important e cel de mâine. Am putea face un prim pas pentru a câştiga acest trofeu, dar în acelaşi timp trebuie să fim conştienţi că ne aşteaptă o luptă extrem de dură şi în campionat, mergem pe ambele fronturi, o să avem timp să ne gândim ce se va întâmpla la finalul sezonului, dacă vom câştiga sau nu, momentan facem paşi mici şi asta ne dorim să reuşim să legăm victorii”, a mai spus Mihalcea.

Afla mai multe despre: adrian mihalcea 

viewscnt
Articole similare